Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antremana cikarmiyo ki takimi!"Her şey bizim elimizde! Kafamızı kaldırıp devam etmemiz gerekiyor. Daha fazlasını vermemiz gerekiyor, antrenmanlarda ve sahada. Futbol ciddi oyun, her an ciddi olmak zorundasınız!"
Antrenmanlarda çok önemli bir noktada. Demek ki bu takımın antrenman disiplini de düşük.
bireyleri motive etmesi, ego yönetimi cart curt = isteyene istediği kadar izin vermekÇok birşey söylemeyeceğim derbi performansı bu seneyle ilgili az çok mesaj verdi zaten, takımda ağırlığı falan kalmamış, gidip rakip takıma artistlik yapıp sahanda böyle oynayamazsın.
4 senedir bireylerle buraya geldik diye çoğu kez söyledim, bireyleri bu motive ediyor dediler artık edemiyor demekki bakalım bu kez neresinden tutacaksınız
Mesele biat, yalamak oldu mu illaki tutulacak yer bulunuyor bu memleketteÇok birşey söylemeyeceğim derbi performansı bu seneyle ilgili az çok mesaj verdi zaten, takımda ağırlığı falan kalmamış, gidip rakip takıma artistlik yapıp sahanda böyle oynayamazsın.
4 senedir bireylerle buraya geldik diye çoğu kez söyledim, bireyleri bu motive ediyor dediler artık edemiyor demekki bakalım bu kez neresinden tutacaksınız
Onlar genelde mac izlemez yatmislardir bileOkani savunanlar nerde aga????
Osimhen devreye girmeseydi, Juventus'a 3 farktan turu verecekti.Göztepe'li topçu boş kaleye atsa o maçı da 2 farktan kaybedecekti 1 haftada 5 puanı sokağa attı, hasbelkader Göztepe'yi şansa yenebildiği için halen lideriz. Kabus gibi 8 gün yaşattı.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 aydır meh.
Bizim saflar dolu nedim kardeş. Savunmaya devam etsen boşver.
Eliniz yanmadan ateşin yakacağını anlamadınız.