Okan Buruk | Teknik Direktör

Benim gibi seni savunan adamı bile ne hale getirdin

Forvetinde sidiki cherif olan takıma, hele ki sende osimhen varken ve 7 puan öndeyken şampiyonluk vereceksin.

Bu adamları gaza getirdin boş boş. Ortamı gerdin takımı saha dışına çıkardın. Amacın takımı ve taraftarı motive etmekse bil ki bunu da başaramadın.

Limana yanaştırabilirsen alkışlarız ama sene sonu ayrılık vakti gelmiştir

He şu da var, kante ve genduzi şu anda bizim orta sahaları paramparça eder haberin olsun

Sen bilirsin

Fener 5/5 yapamaz diyen var mi aramizda? Su rezalet görüntü de hersey olabilir. Hatta söyle.seyleyim, biz fenere karsi iki puan önde olup fenere karsi beraber kalsak son iki maci kazaniriz diyen varmi? Fener bu haftada ne olur olmaz diye averaji d8zeltmek icin rizeye bes atar. Sezon sonu avarajdan smapiyonluk kacarsa sasirmam.

Fener'in 5/5 yapamayacağını düşünüyorum. Yaparsa da zaten şampiyonlar işte ne diyelim.

Ha şimdi gitti ha sene sonu. Belliki bir şeylerin ucunu kaçırmış.

Fener'in 5/5 yapamayacağını düşünüyorum. Yaparsa da zaten şampiyonlar işte ne diyelim.
Hakemlerden full destek gören bir Fenerbahce bile bu dandik ligde tam tamina 21 puan kaybetmis, biz suan aslinda sampyionlugu ilan etmis olmamis gerekirdi. Geldimiz yere bak, sen bu ligin kadro olarak bayerini olman gerekirdi, adamlar her yil kendilerini sikmadan 10+ puan fark atiyor cünkü denk bir rakipleri yok , bizim de denk bir rakibimiz yok üc büyükler bir karma kadro kursa ancak bizle bas edebilecek kaliteye sahibiz ama gel gör ki hocan olmayinca bu isler böyle oluyormus.sen su son üc yilda son haftalarda hep 3-5 puan farkla giriyorsun

Hakemlerden full destek gören bir Fenerbahce bile bu dandik ligde tam tamina 21 puan kaybetmis, biz suan aslinda sampyionlugu ilan etmis olmamis gerekirdi. Geldimiz yere bak, sen bu ligin kadro olarak bayerini olman gerekirdi, adamlar her yil kendilerini sikmadan 10+ puan fark atiyor cünkü denk bir rakipleri yok , bizim de denk bir rakibimiz yok üc büyükler bir karma kadro kursa ancak bizle bas edebilecek kaliteye sahibiz ama gel gör ki hocan olmayinca bu isler böyle oluyormus.sen su son üc yilda son haftalarda hep 3-5 puan farkla giriyorsun

Full destekli olduğu için böyle zaten. Fenerbahçe şu an bizim anlık 2 puan gerimizde ama bu sayı çok daha fazla olmalıydı. En son Bjk maçı misal.

Full destekli olduğu için böyle zaten. Fenerbahçe şu an bizim anlık 2 puan gerimizde ama bu sayı çok daha fazla olmalıydı. En son Bjk maçı misal.
Bende onu diyorum, full destek gördügü halde 21 puan kaybetmis, sen Galatasaray olarak suan rahat bir 8-10 puan önde olman gerekirdi, cünkü rakibin dehset kötü bir takim.

Dün stattaydım. Hoca panik, futbolcular panik, taraftar daha da panik…

Herkeste aynı korku, ya şampiyonluk giderse… Oysa 4 puan öndesin ve en yakın rakibinle evinde maçın var. Bunu kaybetsen, hatta gençlere kaybetsen bile FB’yi yenip yine son 3 haftaya önde girebilirsin. Ne bu korku? Ne bu telaş? Biz ne ara şampiyonluk yolunda bu kadar korkak bir takım haline geldik.

Kimse bu sezon oynanan oyun falan demesin, 3 senedir böyleyiz. Yarışta her tökezlediğimiz “Aha şampiyonluk gitti” tribine giriyoruz.

•Hızlı kreatif oyuncu sayısı düşük. Atletik adam diye diye defansa Singo gibi ne yaptığı belirsiz adamlar aldırdı ileri hat yavaş
•Orta saha Sara gibi uyuşuk tiplerle dolu. Topu ileriye taşıyacak final pası atacak adam yok. Nerde mıymıntı solak var bizde hepsi
•Uzaktan şut çeken 1 tane adam yok 1 tane

Senin yapacağın kadro planlaması bu olur anca. Ara transferde 9.transfer sezonunu geçirdin yine boş sıktın nerde bomboş adam var toplayıp geldiniz

Takıma bakıyorsun şampiyonluk yaşamamış bi oyuncu olarak Singo’yu sayarsın. Onun dışında hepsi öyle ya da böyle en az 1 şampiyonluk görmüş. Ama bizde ama eski takımlarında.
Ben oyuncuların panik sebebini tamamen hocanın alternatifsiz planlarına bağlıyorum. 1-0 öne geçtik çocuklar ikinci yarı skoru koruyalım zaten Kocaeli gelemiyor dedi büyük ihtimalle. Adamlar 2 kez geldi biri gol biri direk. Farkında değiliz ama büyük rezaletten zar zor kurtulduk.
Bak aynı olay Göztepe maçında da oldu 15 dakikada 3-4 pozisyonu harcamışlardı.
Bi adam hiç mi ders çıkarmaz. Nasıl bi ekibin var senin

Devre arasında bile isteye taraftar ile dalga gecer gibi 10 numara aldırmadı
İcardi küser diye forvet aldırmadı
Yalandan nhaga alındı bu çocuğu da taraftara gıcıklık olsun diye oynatmıyor bakın ben biliyorum siz anlamazsınız havasında
Sonuçta 12 kişi oynayamayız dün gene maç sonunu orta sahasız bitirdi torrera sara ilkayı çıkardı leminayı defansın arasına çekti
Aldırdığı singoyu oynatmak için sallai kesti yetmedi boey aldırdı
Ya rakibin Kocaeli forvete sallai olur Ahmet kutucu olur yenmen lazım nerde çalışılmış bir organizasyon rakibi bir kere çizgiye indin gol attık neden çizgiye inmez bu takım

Allahın izniyle şampiyon olduktan sonra kendisine tşk edip yolları ayırmanın vakti geldi. Takım oyun içinde bloke olduğunda en ufak bir reaksiyon gösteremiyor.. 2. Juventus maçı. Liverpool maçı. Beşiktaş kupa maçı. Frankfurt maçı. Takım darma duman oluyor ama oyuncuların ayakları bağlanıyor. Gelecek sene için de sağlam transferler şart. Şampiyonlar ligi seviyesinde devamlılığı olan 6-8, 10 numara, 9 Numara ve sol stoper ilk mevkiler. Apokerimin yaşı geldi önümüzdeki seneyi çıkaramaz. Torrreira sezon sonuna doğru doğal olarak düşüyor. Lemina 2 maç var 3 maç yok. Osimhenin ve Mertensin eksikliği buram buram hissediliyor.

Yine şampiyon hoca olacak muhtemelen ama bu sezonki kadar takımı sevmekte zorlandığım bir takım izlememiştim uzun zamandır. Sorumlusu da bizatihi kendisi. Anadolu takımına dahi racon kesemeyen sinik bir takım olduk iyice, hiçbir olaya reaksiyon veremiyorlar sahada. Kendisi kalsa dahi ki bence kalmalı, çok ciddi temizlik yapılmalı takımda.

Yahu daha maçın 10. dakikası oyunun nereye gideceğini tribünde biz görüyorken sen sahada nasıl göremiyorsun. Her maçın 2. yarısı rakibe orta sahayı verip ne elde etmeye çalışıyorsun. Bu kadar mı oyunu okuyamıyorsun.

Sallai'den solda bir halt olmayacağını anlamak için 65 dakika neyi bekliyorsun ?

Boey'i çıkartıp her maç gol yedirmek için elinden geleni yapan Singo'yu neden sokuyorsun ?

Barıl'ın kaybolduğunu gördüğün halde 9 numarada neden İcardi'yi veya Ahmed Kutucu'yu oyuna atmadın.

Haftalardır rezil olan Yunusa şans veriyorsunda neden orta sahan bu kadar boşken Nhaga'ya şans vermiyorsun.

Ki daha bunun gibi bir çok şey. Neden Okan Hoca neden ? Hep mi ders alacağız ?

Dün akşam itibari ile bana göre şampiyonluğu verdin kına yakabilirsin artık.

Orta saha oyuncusu defans oyuncusu ikili mucadele alir kanat da oyle kaybedileni geri kazanır bu oyuncular 30 m euro ya da 30 yasinda olmaz illa. Sahada dove dove mac alacak tempolu takim istiyorum. Hocam lutfen kendini ispatlamis genc kaliteli oyuncu vb tanımını degistir mucadele gucu yuksek adami oyuncu degil zannetme. 5 sene sampiyon yap oyle git. Başarılar Hocam

Şampiyon olursak gitme ihtimali yok. Olamazsak bile gönderileceğini sanmıyorum. Osimhen'siz alternatif hücum üretemeyen hoca ile işimiz zor malesef.

Geri
Üst Alt