Okan Buruk | Teknik Direktör

Benim anlamadığım şu Oshimen'siz ortamda Icardi neden kazanılmadı/kazanılmıyor???
Tamam sezon sonu gitsin amenna ama Icardi kadroda varsa neden oynatılmıyor/oynatılmaya hazır hale getirilmiyor???
Icardi içinde zor , Okan Hocam içinde zor taraftar için apayrı zor bir durum.Barış golcü oy-na-ya-maz.Bu hafta Sane nin kafasına çarptıpı gibi , Barış'ta bir gol attı Göztepe'ye ama golcü değiller.Icardi oynamalı hocam.Ne olursa olsun.Niye sürekli trip modunda.Lütfen şu işi çöz vede Gençler maçına golcümüz var olarak çıkalım.

Sezon geri kalani söyle oynst sinir etme

Ugurcan
Boey Sanchez Apo Jakobs
Lemina Sara
Sane Ilkay Baris
Osi

Aptalca degisiklikleri de birak yeter

Valla keşke uyanmak nasip olmasaydı bu sabaha keske uykuda infilak etseydim ama uyandık, ona rağmen bakıyoruz hala fatih hoca gelmemiş yani.Bir nebze bari umut olsun diyoruz ama yok işte illa içeride fbye yenilip vermek zorundayız ligi

Suç sende değil 24 saat senin fanlığını yapan, yanlış yaptığın şeyleri de savunan futbol cahillerinde

Kendince edepli ve kimseye bulaşmadan bunu savunana saygı duyarım. 3 sene şampiyon yaptı der, ben başarılı buluyorum der vs. saygı duyarım, lafım kendisini Gsnin önüne koyanlara, yanlışlarına doğru diyenlere, kendisine en ufak eleştiri gelince saldıranlara

Bunun fanı bi tip var ne yaparsa yapsın savunuyor. Herkese üst perdeden inanılmaz bilgili gibi konuşan, lakin bir şey bilmeyen cahilin teki. Mağlubiyette sesini kısıp ilk galibiyette çıkıyor ve sürekli birilerine sataşıyor. Yani burayı spor forumu olarak değil Galatasaray taraftarlarına bulaşmak için kullanıyor

Belki Okan’a rağmen yine şampiyon oluruz gelir yine laf sokarsın Galatasaraylılara.

Ben Okan’a rağmen Galatasaray şampiyon olsun isteyen biriyim. Yarın Osimhen Icardi gibi salsın top oynamasın ihanet etsin onun da karşısında olurum artık taraftar arasındaki şahısları Gs önüne koyma akınından sıkıldım

Sezon geri kalani söyle oynst sinir etme

Ugurcan
Boey Sanchez Apo Jakobs
Lemina Sara
Sane Ilkay Baris
Osi

Aptalca degisiklikleri de birak yeter
Jakops topu çıkaramıyor eren daha faydalı rakibi tehdit ediyor oyun kurarken faydali ki bize baskı yapan takımlara hep top kaybı yapıp golü yiyoruz
Sane ile takım 10 kişi oynuyor sallaı oynasın sağda 10 kat faydalı olur

Herşeyi anlarım ama bizim bu kadar kötü ve kişiliksiz oyun oynamamızı asla anlayamıyorum.Asla.
Yeminle içimden dedim ki emekli olan Melo girse oyuna topunu tokatlardı diye.Ne ara bukadar ruhsuz bir hale büründük biz?

Herşeyi anlarım ama bizim bu kadar kötü ve kişiliksiz oyun oynamamızı asla anlayamıyorum.Asla.
Yeminle içimden dedim ki emekli olan Melo girse oyuna topunu tokatlardı diye.Ne ara bukadar ruhsuz bir hale büründük biz?
At sahibine göre kişner diye bir laf var, malum.

At sahibine göre kişner diye bir laf var, malum.
Hocam bu atlar canı istedimi kişnemeyi bırak yeminle serenat yapabilen cinstenler:))) Şu düzlükte şu olaylar olmamalı.Mesela Icardi niye kazanılmıyor??Kaç yıldır inanılma hizmet edenTorreira niye bu halde??Adı üstünde profesyonel oyuncular.Çıkar sahneye oyunlarını oynarlar perdee derler sonra kiminle küs kalırlarsa kalırlar.Dün yeminle zerre zevk almadım.

Bizim sorunumuz ta en başından beri hoca. Bunu hep dile getirdik ama herkes şampiyon hoca kovulur mu ya falan diye savundu. Adam takımda disipilini sağlayamıyor, antrene edecek ve taktik verecek kabileyette değil. ilk 2 yıl İcardi sonrasında da Osimhen sayesinde bu dandik ligde şampiyon oluyoruz. Rakiplerimiz eşşek olmasa onu da olamazdı bu adam. Savunun şimdi hadi bakalım, bakın burdan net söylüyorum, takımın hali berbat, şampiyonluğu göz göre göre verecekler fenere

Jakops topu çıkaramıyor eren daha faydalı rakibi tehdit ediyor oyun kurarken faydali ki bize baskı yapan takımlara hep top kaybı yapıp golü yiyoruz
Sane ile takım 10 kişi oynuyor sallaı oynasın sağda 10 kat faydalı olur
O sallai yin var ya. Yeter artik tek mevkisi sag bektir bizde. Sara dün o golü atsa, Sane 1g 1a ile maci almisti

Fatih Terim zamanı yapılan dört yıllık seriyi hatırlıyorum hem avrupada hem trde acayip dominant bir takım vardı her sene üstüne koyarak gelişen bir takımdı, Okan Buruk zamanı bu yıl da şampiyon olursak yine dört yıllık bir seri olacak ama baktığında bazı maçlar dışında genelde bireysel yeteneklerle maç kazanan bir takım. Şimdi iki hoca da Galatasarayı dört yıl üst üste şampiyon yapmış olacak istatistik olarak. Bence hiç adil değil

Hocam bu atlar canı istedimi kişnemeyi bırak yeminle serenat yapabilen cinstenler:))) Şu düzlükte şu olaylar olmamalı.Mesela Icardi niye kazanılmıyor??Kaç yıldır inanılma hizmet edenTorreira niye bu halde??Adı üstünde profesyonel oyuncular.Çıkar sahneye oyunlarını oynarlar perdee derler sonra kiminle küs kalırlarsa kalırlar.Dün yeminle zerre zevk almadım.
Topçu milletinden sopayı eksik tutarsan aha böyle olur sonun. İzin vermeye devam etsin.
Onun haricinde Icardi, oyuncu tercihleri, teknik, taktik her şey ancak yan sebeptir. Takım sahada yürüyor, koşmaya tenezzül etmiyor, sahada nerdeyse iyi oynayan 1 tane topçu yok, şampiyon olmasak burdan aşağı Kasımpaşa hesabı takılıyorlar.
Bi hoca değişikliği ile bunların hepsi çözülebilecek şeyler. Bizim kalan macları kazanmamız için über süper oynamamız gerekmiyor. Biraz kıpırdasalar yetecek zaten de aman... Günün sonunda bedavadan 3 şampiyonluk kazanan TD olarak anılacak gibi duruyor. Bu saatten sonra kan değişikliği olmadığı sürece verdik ligi bana göre.

Topçu milletinden sopayı eksik tutarsan aha böyle olur sonun. İzin vermeye devam etsin.
Onun haricinde Icardi, oyuncu tercihleri, teknik, taktik her şey ancak yan sebeptir. Takım sahada yürüyor, koşmaya tenezzül etmiyor, sahada nerdeyse iyi oynayan 1 tane topçu yok, şampiyon olmasak burdan aşağı Kasımpaşa hesabı takılıyorlar.
Bi hoca değişikliği ile bunların hepsi çözülebilecek şeyler. Bizim kalan macları kazanmamız için über süper oynamamız gerekmiyor. Biraz kıpırdasalar yetecek zaten de aman... Günün sonunda bedavadan 3 şampiyonluk kazanan TD olarak anılacak gibi duruyor. Bu saatten sonra kan değişikliği olmadığı sürece verdik ligi bana göre.
Düşünüyorumda ,Icardi konusunu gerçekten iyi yönetemediler /yönetilmedi.Şöyle ki Oshimen milli takımındayken ve aynı zamanda bizde verilen milli arada "10 günlük bir süreç" icardiye sana ihtiyacımız var çok çalışmalısın gidemezsin denilmiş olsa ve icardi o arada tesislerde inanılmaz çalışmış olsaydı belkide çok farklı konuşuyor olurduk.Ne oldu ise o ara oldu zaten herşey.Sonra Liverpool maçına aksetti.Yoksa Oshimen sakatlanır sakatlanmaz direkt icardi sazı eline alırdı.Oradan beri bence ip koptu ve herşeye yansıyor.Ve çözümsüzlük hala devam ediyor.Kimse bunun takıma zarar verdiğini anlamıyor mu? Göztepe maçında Barışın kolundan pazubandı hışımla alması bile nasıl bir ruhaniyette olduğunun göstergesi.Allah'tan dün yapmadı aynı şeyi ki bekledik yapar diye.Son düzlükte araya kimler giriyorsa girip en azından sulh oluşturmak zorunda.Sezon sonunda tüm muhasebe yapılır.Ben Okan hocanın sezon sonuna kadar kalması taraftarıyım ama her türlü çeki düzen şart.Profesyonel ortamda ,profesyonel ilişkilerde.

Geri
Üst Alt