- 25 Kasım 2008
- 13.566
- 12.277
- 2.168
Bu sene kendisine rağmen şampiyon olundu, bana göre gönderilmeli, yıpranmışlık var kadroda da teknik ekipte de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı şekilde lige başlasa lig ortası havlu atar ciddi diyorum. Kadro planlaması, transferler, analizler, taktiksel çalışmalar, kondisyon herşeyde sıkıntılar var. Kadro kalitemiz ile şampiyon olduk bu sezonteknik ekibe ekleme yapmalı, kadro değişmeli, kendisini de yazın resetlemeli.
Şampiyon hoca göndermek hiçbir zaman doğru değil. Devam etmek zorundayızBu sene kendisine rağmen şampiyon olundu, bana göre gönderilmeli, yıpranmışlık var kadroda da teknik ekipte de
bu kadrodan çoğu devam ederse okan hoca gider yeni gelen hocayıda yeriz, şu kadronun miadı doldu kesinlikle değişmesi lazım.Aynı şekilde lige başlasa lig ortası havlu atar ciddi diyorum. Kadro planlaması, transferler, analizler, taktiksel çalışmalar, kondisyon herşeyde sıkıntılar var. Kadro kalitemiz ile şampiyon olduk bu sezon
Bu sene kendisine rağmen şampiyon olundu, bana göre gönderilmeli, yıpranmışlık var kadroda da teknik ekipte de
Orası kesin. Yarısı değişmeli. Özellikle sanchez hemen postalanmalıbu kadrodan çoğu devam ederse okan hoca gider yeni gelen hocayıda yeriz, şu kadronun miadı doldu kesinlikle değişmesi lazım.
Vallahi üstad çok sevmeye çalışıyorum şahsen ama inanılmaz korkak ve relax bir adam. Zerre liderlik özelliği yok, takım raydan çıkınca dut yemiş bülbül gibi izliyor kenardan. 7 puan öndeyken bunu gs'ye herkes yaşatamaz. Gs winnerlığını hırpalıyor resmenOyunculuk dönemiyle beraber neredeyse şampiyonlukların 1/3'ünde var Terim'in de öyle Galatasaray'a nerede başarı kazandırmış adam varsa anlamsız nefret var bizde. Sevmemeyi anlıyorum kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama bazı konularda fazla sınır aşılıyor.