Okan Buruk | Teknik Direktör

teknik ekibe ekleme yapmalı, kadro değişmeli, kendisini de yazın resetlemeli.
Aynı şekilde lige başlasa lig ortası havlu atar ciddi diyorum. Kadro planlaması, transferler, analizler, taktiksel çalışmalar, kondisyon herşeyde sıkıntılar var. Kadro kalitemiz ile şampiyon olduk bu sezon

Şampiyon olduk. 4/4 yaptı.

Ama bu işi yokuşa ve zora süren kişi de kendisidir. Bu sezon ligde adeta ağzımıza ettin.

Şampiyon olan hocayı elbette tebrik etmek lazım ama yanlış giden şeyleri de konuşmak taraftarın boynunun borcudur.

Tebrikler hoca ama önümüzdeki sezon senden hiç bir beklentim yok bunu da söyleyeyim.

Aynı şekilde lige başlasa lig ortası havlu atar ciddi diyorum. Kadro planlaması, transferler, analizler, taktiksel çalışmalar, kondisyon herşeyde sıkıntılar var. Kadro kalitemiz ile şampiyon olduk bu sezon
bu kadrodan çoğu devam ederse okan hoca gider yeni gelen hocayıda yeriz, şu kadronun miadı doldu kesinlikle değişmesi lazım.

Bu sene kendisine rağmen şampiyon olundu, bana göre gönderilmeli, yıpranmışlık var kadroda da teknik ekipte de

Aslında sana katılıyorum renktaş. Bir yandan şu var, 4 sene şampiyonluktan sonra gelen hocaya hiçbir başarısızlık hakkı tanımamış oluyoruz. Buraya gelecek hocanın -bence- atıyorum kötü sonlanan bir sezondan sonra gelmesi herkes için daha iyi olur. Atıyorum seneye hoca ŞL'de ilk 16 yapamaz, ligi şamp bitiremez vs.

O zaman işte tam değişikliğin sırası.

Tabii bu benim düşüncem.

Oyunculuk dönemiyle beraber neredeyse şampiyonlukların 1/3'ünde var Terim'in de öyle Galatasaray'a nerede başarı kazandırmış adam varsa anlamsız nefret var bizde. Sevmemeyi anlıyorum kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama bazı konularda fazla sınır aşılıyor.

4 kere üst üste şp olan hoca gitmez. Sövenler, defolsun diye boşa ağlamasınlar.

Eksiğini giderirse seneye de şampiyon olur, olamazsa da gider zaten.

Amaç zaten şampiyon olmak değil mi, olduğu sürece devam işte.

Tadını çıkar hocam. Birkaç canlı yayın gelir güle oynaya. Yakışır.

@Fahri Aksoy ustam nasılsın?
image.png

Oyunculuk dönemiyle beraber neredeyse şampiyonlukların 1/3'ünde var Terim'in de öyle Galatasaray'a nerede başarı kazandırmış adam varsa anlamsız nefret var bizde. Sevmemeyi anlıyorum kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama bazı konularda fazla sınır aşılıyor.
Vallahi üstad çok sevmeye çalışıyorum şahsen ama inanılmaz korkak ve relax bir adam. Zerre liderlik özelliği yok, takım raydan çıkınca dut yemiş bülbül gibi izliyor kenardan. 7 puan öndeyken bunu gs'ye herkes yaşatamaz. Gs winnerlığını hırpalıyor resmen

Geri
Üst Alt