Okan Buruk | Teknik Direktör

3 tane adam istiyomuş ee kaan var ilkay var barış var 12 kişi mi oynayacan???

3 tane daha adamda alsak birşey değişir mi inanın emin olamıyorum. Çünkü sistem diye bir şey yok bu takımda. Herkesi deli dana gibi koşturma var
Oyun olarak hic birsey degismez , sirf belki daha fazla sapkadan tavsan cikaran oyuncun olur ile 11 de ve Bireyselsaray devreye girebilme sansin yükselir.

dünyanın her yerinde kötü gidişatta ilk hedef TD'dir bundan daha doğal bir durum yok

kendisini sonuna kadar desteklemeye devam edeceğim çünkü 4 sene şamp olmuş hocaya arka çıkmayacaksam kime çıkacağım?

ama gerçekten en büyük ama en büyük problem şu;

hani 10 numaran gelmemiş olabilir, o olabilir bu olabilir... Bakın bunların hepsini bi ölçüde anlayabilirim.

Ama bir TD olarak hele 4 sene apoletli bir hoca olarak, nasıl ligin ilk maçında kadronda bir tane bile yedek kanat oyuncusu ve yedek forvet oyuncusu olmadan maça çıkmayı kabullenebiliyorsun?

İşte bu çok büyük bir problem. Yani geçen devre arasında Kutucu gidecek mi muhabbetinde döndüğünde "önümüzde maçlar var ve kadromuz dar neden oyuncularımızı şimdiden gönderelim" gibisinden bir açıklama yapmıştı.

Sen Kutucu'yu gönderdin, İcardi gitsin diye açıklama yaptın.

Ve dün senin yedek kulübende Yusuf Sarı, Umut Bozok gibi 2 tane anadolu topçusu bile yoktu.

Ve hoca olarak sen buna ok oldun, bu sürece izin verdin.

Bu çok büyük bi rezalettir.

Bıktım sizin ön görüsüzlüğünüzden. Sezon biter bitmez 4S kurtulsan üstüne İcardi eklenince 5 ana kontenjanın vardı

4S (Sara,Singo,Sallai,Sane)

Maçı izlemedim ama oyuncu değişikliklerine bakınca artık umut vermediğini görebiliyorum.Kendisini severim ve her zaman destekledim ama ciddi şekilde yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum.Ancak önce bu yönetim defolup gidecek sonra okan hoca

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Sağ ayaklı oyuncu sol kanatta,sol ayaklı sağ kanatta oynar düşüncesinden bu salakça fikirden ne zaman vazgeceksin be hocam..

OLmuyor işte hala nasıl anlamazsın

Sane/Barış

Genç yabancı yetiştirmek zorunda değilim dedin en son. Peki genç yerli yok mu yetiştirdiğin, transfer hocası ?

okan hoca düşmanları her sene sonun hocanın elinde şampiyonluk kupasını görünce ne hissediyor acaba, yine toplanmış çok garip bir kitle

giphy.gif

Bu yönetim hesaplarıyla gün gün hesaplaşıcaz. Bakalım hoca gidince yönetim kalabilecek mi?
Utanmaz herifler transfer yapmak yerine sosyal medyaya algı veriyorlar

Yaptığı hatalarla puan kayıplarında sorumlu olduğu maçlar var ama dün bunlardan biri değildi 38 şut çekmiş takım ama olmamış ne yapsın adam sanchezin kısa pasını da hoca atmadı sonuçta yönetimi darlayıp transferi erken yaptırmaması ayrı bi konu tabi sonuç olarak son dört yılın şampiyonu hoca birilerine bir türlü yaranamıyor gitse sanki kloop guardiola falan gelecek sanıyor millet

Yaptığı hatalarla puan kayıplarında sorumlu olduğu maçlar var ama dün bunlardan biri değildi 38 şut çekmiş takım ama olmamış ne yapsın adam sanchezin kısa pasını da hoca atmadı sonuçta yönetimi darlayıp transferi erken yaptırmaması ayrı bi konu tabi sonuç olarak son dört yılın şampiyonu hoca birilerine bir türlü yaranamıyor gitse sanki kloop guardiola falan gelecek sanıyor millet
Kloop guardiola gelse 4 sene üst üste yapamaz. Mourinho reykart hepsi geldi gördük

En suçsuz adam bu. Aklınız hayaliniz alıyor mu, yapılan tek transfer kiralık gelen Lesley yahu. Yardımcılarının sözleşmesi maçtan 1 saat önce yenileniyor. Saha patates tarlasına dönmüş, Allah bilir tesisler nasıl. Muhatap olduğu kişi simitçi. Adam her şeye rağmen iyi dayanıyor.

Teknik direktörlük olarak tek eksiği de oyuncu değişikliği. Bunu da yapsa zaten elit teknik direktör olur, çeker giderdi.

En suçsuz adam bu. Aklınız hayaliniz alıyor mu, yapılan tek transfer kiralık gelen Lesley yahu. Yardımcılarının sözleşmesi maçtan 1 saat önce yenileniyor. Saha patates tarlasına dönmüş, Allah bilir tesisler nasıl. Muhatap olduğu kişi simitçi. Adam her şeye rağmen iyi dayanıyor.

Teknik direktörlük olarak tek eksiği de oyuncu değişikliği. Bunu da yapsa zaten elit teknik direktör olur, çeker giderdi.
Peki bu durumda en mantiklisi gitmek degilmi?

Ugochukwu ve Nhaga'yı oyuna almıyorsan hocalığın artık tartışılır senin
Ugochukwu'yu al merkezi kapat risk al rakip 10 kişi zaten Nhaga'yı al dribbling gücünü kullan
Cesur karar veremiyorsun bu iki oyuncuyuda eminim göndermek istiyordur

Kazımcan ne Eren ne Kaan Ayhan ne ne düşündün bunları alarak

Geri
Üst Alt