Eser Say
Aslan Üye
- 12 Temmuz 2015
- 8.290
- 5.663
- 1.593
son bi çeşme yapar benceCesmeye gidecem bakalim ,alacati da arkadaşım var ,ama bence bodrum yapar cesme de hava serinledigi icin beachler kapanmaya basladi piyasada zayıfladı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son bi çeşme yapar benceCesmeye gidecem bakalim ,alacati da arkadaşım var ,ama bence bodrum yapar cesme de hava serinledigi icin beachler kapanmaya basladi piyasada zayıfladı![]()
Yaparsa beachlere gelirse muhtemelen duyarım hatta duyarsam foto da isterim gören kişiden cunku piyasa iyice daraldi burada sabunluklarla cesme tatili istemez yakışıklı hocamız, bodrum da hareket vardır su anson bi çeşme yapar bence
Sen ne dedigin farkinda degilsinAynen abi aynen galibiyet oranı. Keşke okuduğunu bir anlayabilsen...
iyi tatillerin olsun renkdaş, haberilerini bekliyoruzYaparsa beachlere gelirse muhtemelen duyarım hatta duyarsam foto da isterim gören kişiden cunku piyasa iyice daraldi burada sabunluklarla cesme tatili istemez yakışıklı hocamız, bodrum da hareket vardır su anlazyo macinin acisi cesmede cikmaz gibi
Mecburi dedimSağ beke lemina mı? Daha senin hiç bir yorumunu ciddiye almam serginho. Muhtelemen her övdüğün alt yapı topçusuna da artık bu önerinden sonra uçurtma bağlayarak uzaya yollarım
Sané'nin ölüsü ile karşı karşıyayız ve bu durum Galatasaray'ın ölüsünü yaratıyor.Yunus ancak yedek olur
Sane'nin ölüsü Yunus'dan fazla iş yapar
Yunus tribünlere oynamaya devam etsin
Ts maçında ilk iki golü yediren kim açın bakın
Ne anlatsinlar yav? Hoca dört kere sampiyon olmus , onun kredisi var saygi duyun disin da ben birsey okumadim. Neden bu kadar kötü oynuyoruz desek önemli olan oyun degil sonuc cevabi alirsin.Nutella neden kovulsun?
Fbde İsmaile güven koptu bence de ama dünkü 8 gol onları 1 2 ay oyalar bence
Okan bizden gitse bile apar topar milli takima gitmez sanmiyorum,ilk hedef terim olur
Hocayi bizden 4 yıldır koparmak istiyorlar dogru bunu en cok zorlayanda yali oldu bizde hep arkasında olduk ama 5 yil oldu neden güven azaldı hoca neden hatalarını değiştirmiyor yani suçlu hatalı olan biziz ama hoca cok dogru ve savunulmali?
Savunmamız icin elimizde done bırakmadı hoca kendi kendini tüketti,guc zehirlenmesi yasiyor bence ,ufacık bir değişme düzelme emaresi olsa eleştirileri yarısı olmazdi
Osimhenspor olmus takima en ufak dokunuşu ve katkisi yok
Ki ben hocayi seven biriyim ama kendini tüketti
Pozitif arkadaşlara soruyorum bazen nasil düzelecek hoca anlatın bilelim ,cevap bile yok

Ondan sonra yönetime hakaretten dolayi 1-2 hafta ban yiyorum
Guardiola gelse degismem