GSC Haber Okan Buruk: "Üzgünüz ama bu hafta sezonun en önemli maçına çıkacağız"

Neden butun kadroyu saha surdun o zaman.Super kupa kaybet odaklanamadik de hala kabullenemiyorum bunu.Kupadan elen lig daha onemli de ne olsun istiyorsun anlamiyorum ki.O günki hava nerden esiyorsa ordan konusuyorsun her kaybettiginde korkunc aciklamalar yapiyorsun.İnsani cok yoruyon be hoca

Okan Buruk: "İkinci yarı daha fazla pozisyona girdik ama şanssız goller yedik. Kupayı kazanmak istiyorduk. Kendi sahamızda sürpriz bir mağlubiyet oldu. Rakibimizin mücadelesini de tebrik etmek gerekiyor. İyi mücadele ettiler. İyi kapandılar. Gol şansı vermediler. Ama hafta sonu bu sezonun en önemli maçına çıkacağız."

Ziraat maçları Avrupa maçları vs vs ligi alayım da bunlar fasa fiso kafasında bu adam yıllardır. Bir yerden sonra patlıyor insan artık. Bugün ben dayanamadım, rakip GB maks zor rakip TS, al kupa geç. Vizyonu bize hiç yakışmıyor bu hocanın
Yonetim ve hoca Sampiyon ol , resetle jokerine guvenme detayi var.

Ben kombineli olup son gittigim 2 mac kocaeli+gencler maci olsa baya baya sinirlenirdim muhtemelen.

Hatalardan ders çıkardık mı hoca?

Bilmem kaçıncı kez oldu 1-0 yenikken orta alanı boşalttığın için 2. Golü yedik, değişikliği öyle yapmamak gerektiğini öğrendin mi?

Öğrenemezsin hoca. Suç sende değil, sana çaylak teknik direktör muamelesi yapmayıp adam gibi taktisyen yardımcı getirmeyen yönetimde. O gözlüklüyü yanında tutanda…

75 m verip forvet alıyorsun, 35 m verip kaleci alıyorsun, 35 verip sağbek alıyorsun, totalde rekor harcama yapıyorsun. Ama hepsi götü boklu lig için.
CL'de son 16'ya kalmadik mi? Yigidi oldur ama hakkini teslim edelim Avrupa maceramiz gayet basariliydi kimse beklemiyordu cunku.

Geri
Üst Alt