- 18 Temmuz 2009
- 82.018
- 239.579
- 5.263
Rezil herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bununla ilgili cinsel içerikli 1 şaka vardı da şu an uygun olmazBiz ne açıklamalar kaldırdık? Hey yavrum hey! Senin gibilerin ciğerini biliriz arslanım.
Engeli yedin. Hadi byeBununla ilgili cinsel içerikli 1 şaka vardı da şu an uygun olmaz![]()
Yonetim ve hoca Sampiyon ol , resetle jokerine guvenme detayi var.Ziraat maçları Avrupa maçları vs vs ligi alayım da bunlar fasa fiso kafasında bu adam yıllardır. Bir yerden sonra patlıyor insan artık. Bugün ben dayanamadım, rakip GB maks zor rakip TS, al kupa geç. Vizyonu bize hiç yakışmıyor bu hocanın
Yazıyı yazdıktan sonra düzenlemekte sana yakışırdı.2 Dk erkek ol ulanEngeli yedin. Hadi bye
Geminin rotası çoktan kaymış gibi duruyor zaten üstat. Limana yanaşabilecekmi şüpheli valla.Takımdaki pek cok ooyuncuda oldugu gibi hocanında artik psikolojisii iyi ve sağlıklı degil ,sacmalamalari normal ,artik gemi limana gelene kadar sabir
Ulan hem Terimci hem iftiracısın. Puh sanaYazıyı yazdıktan sonra düzenlemekte sana yakışırdı.2 Dk erkek ol ulan![]()
Korkum o zaten, fbye yenildiği anda samsunda lig biterLigi verecek bu adam iyi izleyin
ortak paydada olmak şahsımı memnun ediyorÇok şımarık 1'i yav.Şu Maç'tan sonra bunları demeye nasıl cesaret edebiliyo?
CL'de son 16'ya kalmadik mi? Yigidi oldur ama hakkini teslim edelim Avrupa maceramiz gayet basariliydi kimse beklemiyordu cunku.75 m verip forvet alıyorsun, 35 m verip kaleci alıyorsun, 35 verip sağbek alıyorsun, totalde rekor harcama yapıyorsun. Ama hepsi götü boklu lig için.