Okan Buruk ve Muslera Açıklamalarda Bulundu

okan hoca harici kulupte konusacak 1 tane bile yönetici yok yazıklar olsun dolandırıcı hırsızlar

bütün ihaleyi hocaya yıkma derdindeler

Muslera: "Nasıl başladığımız değil nasıl bitirdiğimiz önemlidir bu senede kendimizi göstermeye devam edeceğiz."

Muslera: "Nasıl başladığınız değil nasıl bitirdiğiniz önemlidir. Önceki sezonlardaki gibi."

Muslera: "Beşiktaş maçından sonra şu anda odak noktamız ligin ilk maçı. Şampiyonlar Ligi playoff turuna da hazırlıklarımız devam edecek.."

Muslera: "2011 Ağustos'dan beri birçok isim geldi bunların her biri ligin kalitesini arttırıyor geçen sezon rekorları kırdık lige tekrardan bu tarz kaliteli isimlerin geliyor olması mutluluk verici."

Okan Buruk: "Transfer dönemi içerisinde hep teklifler olacak bu dönem bitene kadar bunları hep yaşayacağız şu an hem Köhn hem de Kerem bizim oyuncumuz tabi ki bir gelişme olursa en doğru kararı verecek olan kulübümüz bunla ilgili açıklama yapacaktır."

Okan Buruk: "Ben teknik adam olarak maçlara odaklanmak istiyorum transfer dönemi benim için hep zor oluyor transfer dönemi bittikten sonra performansımız yukarı çıkıyor."

Okan Buruk: "Süper kupa maçı önceside söylemiştim bu maçı kazanıp kaybetmek hiçbir zaman sezon için belirleyici olmayacak."

Okan Buruk: "Sezon başı yüksek tempoda hazırlanıyorsunuz tam hazır olmuyorsunuz buraları az kayıpla geçmek önemli oluyor buradan bir ders çıkaracağız bu hafta içi oyuncularla yaptığımız toplantılar çok olumlu geçti."

Kulüp yalanlamadı?

Muslera: "Şu an benim kulüpten."

Yöneticiler arazi ben çıktım diyor.

Geri
Üst Alt