GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 10

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
10/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
ROGER SCHMIDT hocayı da takip etmeli her an Benfica ile yolları ayırabilir

PETER BOSZ hoca da iyi olurdu diye düşünüyorum ama herhalde artık mümkün değil. PHILIPPE CLEMENT hoca da denemeğe değer olurdu ama o da herhalde artık mümkün değil
schmıdt niye ayırabilir yolları anlamadım şuan kötü gitmiyıorlar başka durum mu var yoksa

Tuchel i severim de manyagin teki.Bizim oyuncu grubuyla uyusmaz bu herif zaten gelmekte istemez buraya sanmam.Sarri hocamin son laziosu korkunc faci bir ekipti terzic loser bilemedim zaten okan bey biyere gitmiyo belliki bu yonetim de bu isimleri felan getiremez.Sarri hocam gelsin isterdim yinede

yabanci hoca olsun da riekerink, tudor, torrent gibi olmasin. gelen hocadan da bu sezon bir şey beklenmesin. oyuncu parlatma, kazanma konusunda iyi olması lazım çünkü birkaç sezon sıkıntı yaşayacağız gibi maddi anlamda. büyük paralar harcandı, maaş yükü keza ama karşılığı gelmedi. yahu f. terim'e inatçı filan diyorduk adam k.koy'de alinan sampiyonluk olsun uefa maçları olsun pragmatik olduğunu gösterdi. taktik bilmiyordu diyenler için en iyi örnek okan buruk oldu.

Şu sezon bitsin de sonra bakarız. Sezon içinde teknik direktör değişikliğine kıl oluyorum. Lakin var bir hayalimiz...

1724840922300.webp

montella hariç hiçbiri çalışamaz bu yönetimle. o da sırf türkiye geçmişi var diye. diğerleri sezon başında getirirsen fark yaratacak adamlar. ha ben arkasında dururum, kimseyi yedirmem diyosan kondisyonerden fazlasını yapabilecek, hafif kaşar ve taşın suyunu çıkarabilecek birini getirin.

montella hariç hiçbiri çalışamaz bu yönetimle. o da sırf türkiye geçmişi var diye. diğerleri sezon başında getirirsen fark yaratacak adamlar. ha ben arkasında dururum, kimseyi yedirmem diyosan kondisyonerden fazlasını yapabilecek, hafif kaşar ve taşın suyunu çıkarabilecek birini getirin.
Gökhan hadi sen
GEL

2024 yılı itibarıyla bu taraftara Guardiola veya Klopp gibi A+ seviye hocalar gelse bile sonu aynı olacak çünkü sistem kurulması için taraftarda o sabır yok, 4 ay sonunda tekrar istifa seslerini duymaya başlarız.

Erden Timur ayrılığından sonra söylemiştim bu 2 sene pek bir şey beklemiyorum 3-4 hoca değiştiririz sonra sonrasında yetiş ya Fatih hocam 5. dönem artık başlasın deriz araya 1 şampiyonluk sıkıştırır sonraki sene yine saçmalar sonra tekrar ayrılır.

Fatih hoca sonrası 2-3 senelik süreçten sonra Okan hocayı bir kez daha deniyelim denir süreç böyle devam eder.

2024 yılı itibarıyla bu taraftara Guardiola veya Klopp gibi A+ seviye hocalar gelse bile sonu aynı olacak çünkü sistem kurulması için taraftarda o sabır yok, 4 ay sonunda tekrar istifa seslerini duymaya başlarız.

Erden Timur ayrılığından sonra söylemiştim bu 2 sene pek bir şey beklemiyorum 3-4 hoca değiştiririz sonra sonrasında yetiş ya Fatih hocam 5. dönem artık başlasın deriz araya 1 şampiyonluk sıkıştırır sonraki sene yine saçmalar sonra tekrar ayrılır.

Fatih hoca sonrası 2-3 senelik süreçten sonra Okan hocayı bir kez daha deniyelim denir süreç böyle devam eder.
3 seneye giren bir hoca sistem oturtamadıysa kusura bakmayın ama suç taraftarda değildir.

Geri
Üst Alt