celal ayar verme :/
İlk derbi mağlubiyeti sonrası olasılık yüksekVizyonsuzlar halen montella hocayla görüşmemişler
Bu sene otomatikman biz mi şampiyon olduk yani? Tek yerli hoca bizde.Yabancı hiçbir hoca büyük takimlarda bu ligte iş yapamaz ,mou getirdiler evet adam bitikken geldi ama görün bakın o da olmayacak
Yabancı hoca demek =sezonu çöpe atmak demek
Okan kibir ve egoya kapilmasaydi emin olun en kolay şampiyonluk olurdu yasim 40 bu ligte başarılı olan yabancı hoca sayısı 4Bu sene otomatikman biz mi şampiyon olduk yani? Tek yerli hoca bizde.
Saçma sapan yabancı kuralları yüzünden oynatmak zorunda olunan yerli futbolcuların büyük etkisi vardı yabancı hocaların başarılı olamamasında. Adamlar kendileri gibi profesyonel zannediyorlardı bunları, yerli hocalar kırbaçlaya kırbaçlaya oynatıyorduOkan kibir ve egoya kapilmasaydi emin olun en kolay şampiyonluk olurdu yasim 40 bu ligte başarılı olan yabancı hoca sayısı 4
Ki bundan sonra bence çok daha zor yani imkansiza yakın, hatta beti arttırıyorum hiç istemesem bile terimi getirsek net şampiyonuz baş haramiye rağmen
Okanin kapildigi kibir ve ego çok üzücü cok
Benimde değil lakin,şu görüşe katılmıyorum bütün liglerde bunlara sürekli izlediğim epl dahil o liglerin yerli oyuncularından iyi kemik kadron yoksa zorlanirsin bizim lig içinse iyi yerlileri bulunan takımlar herzaman yarışa 1 0 önde başlarSaçma sapan yabancı kuralları yüzünden oynatmak zorunda olunan yerli futbolcuların büyük etkisi vardı yabancı hocaların başarılı olamamasında. Adamlar kendileri gibi profesyonel zannediyorlardı bunları, yerli hocalar kırbaçlaya kırbaçlaya oynatıyorduŞimdi tam tersi yabancı oyuncu sayısı bu şekilde devam ederse bu döngü kırılacak. Kırılmasa bile yerli hocalarla dünya futbolu arasında çağlar var, hepsi kendini kaf dağında görüyor, bu şekilde Avrupa’da devamlılık hayal. Avrupasız safi ligdeki şampiyonluk da pek umrumda değil açıkçası.
Temelde kesinlikle hemfikirim. Ancak birkaç olumsuz sonuçla hocanın gitmesi ve yönetimin kalması kuvvetle muhtemel görünüyor; bana kalsa tam tersini tercih ederdim ayrı konu.Hocaya karsi hepimiz ofkeliyiz. Ama basligin gereksiz ve daha onemlisi faydasiz oldugunu dusunuyorum. Degismesi gereken ilk yer yonetimdir. Bu yonetimin altinda basari ve huzur ortami imkansizdir. Gelecek hocalara yazik olur. Tum oklar yonetime saplanmali.
Benim umudum yok hocam. Altin gibi takimi ve hocayi 3 ayda camur ettiler. Benim umudum yok.Temelde kesinlikle hemfikirim. Ancak birkaç olumsuz sonuçla hocanın gitmesi ve yönetimin kalması kuvvetle muhtemel görünüyor; bana kalsa tam tersini tercih ederdim ayrı konu.
Hocanın gitmesi durumunda yerine getirilecek adam çok önemli. Olur ya bu kez eğri gemi doğru sefer yapar belki diye ümit etmekten başka çare kalmıyor.
Çok isterdim ama TR deki futbol ortamı bana göre değil. Avrupa' nın beş büyük liginden teklif bekliyorum cnm.okan buruk gitsin
mustafa canaslan gelsin
avrupa'da seni bekliyor mustafaÇok isterdim ama TR deki futbol ortamı bana göre değil. Avrupa' nın beş büyük liginden teklif bekliyorum cnm.
İmparator Fatih Terim..
Vallahi hocanın oyun ve oyuncu tercihlerini yönetimin çapsızlığından bağımsız düşünüyorum açıkçası. Kendisi pek de altın olmadığını yeterince ispatlıyor maalesef.Benim umudum yok hocam. Altin gibi takimi ve hocayi 3 ayda camur ettiler. Benim umudum yok.
Gir sayfaya hepsine bakEdit niye hocanin en son iyi oldugu halinden 2013 lerden ha![]()