GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 19

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
19/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bu sene otomatikman biz mi şampiyon olduk yani? Tek yerli hoca bizde.
Okan kibir ve egoya kapilmasaydi emin olun en kolay şampiyonluk olurdu yasim 40 bu ligte başarılı olan yabancı hoca sayısı 4
Ki bundan sonra bence çok daha zor yani imkansiza yakın, hatta beti arttırıyorum hiç istemesem bile terimi getirsek net şampiyonuz baş haramiye rağmen
Okanin kapildigi kibir ve ego çok üzücü cok

Okan kibir ve egoya kapilmasaydi emin olun en kolay şampiyonluk olurdu yasim 40 bu ligte başarılı olan yabancı hoca sayısı 4
Ki bundan sonra bence çok daha zor yani imkansiza yakın, hatta beti arttırıyorum hiç istemesem bile terimi getirsek net şampiyonuz baş haramiye rağmen
Okanin kapildigi kibir ve ego çok üzücü cok
Saçma sapan yabancı kuralları yüzünden oynatmak zorunda olunan yerli futbolcuların büyük etkisi vardı yabancı hocaların başarılı olamamasında. Adamlar kendileri gibi profesyonel zannediyorlardı bunları, yerli hocalar kırbaçlaya kırbaçlaya oynatıyordu :) Şimdi tam tersi yabancı oyuncu sayısı bu şekilde devam ederse bu döngü kırılacak. Kırılmasa bile yerli hocalarla dünya futbolu arasında çağlar var, hepsi kendini kaf dağında görüyor, bu şekilde Avrupa’da devamlılık hayal. Avrupasız safi ligdeki şampiyonluk da pek umrumda değil açıkçası.

Saçma sapan yabancı kuralları yüzünden oynatmak zorunda olunan yerli futbolcuların büyük etkisi vardı yabancı hocaların başarılı olamamasında. Adamlar kendileri gibi profesyonel zannediyorlardı bunları, yerli hocalar kırbaçlaya kırbaçlaya oynatıyordu :) Şimdi tam tersi yabancı oyuncu sayısı bu şekilde devam ederse bu döngü kırılacak. Kırılmasa bile yerli hocalarla dünya futbolu arasında çağlar var, hepsi kendini kaf dağında görüyor, bu şekilde Avrupa’da devamlılık hayal. Avrupasız safi ligdeki şampiyonluk da pek umrumda değil açıkçası.
Benimde değil lakin,şu görüşe katılmıyorum bütün liglerde bunlara sürekli izlediğim epl dahil o liglerin yerli oyuncularından iyi kemik kadron yoksa zorlanirsin bizim lig içinse iyi yerlileri bulunan takımlar herzaman yarışa 1 0 önde başlar
Lakin Okan hoca özelinde tekrar söylüyorum kibir ve egosu kendisini bitirdi 5.yildizi almış olsa ve bu kibire ulaşsa samimi söylüyorum elestirmezdim enazindan hedefe vardı derdim

Şu an için erken. Umamıyorum ama keşke Okan Hoca durumu toparlayabilse de hiç bunlara gerek kalmasa.

Roger Schmidt' in Benfca' dan ayrılacağına dair haberler var. Ola ki ihtiyaç hasıl olursa benim 1 numaralı adayımdır.

Hocaya karsi hepimiz ofkeliyiz. Ama basligin gereksiz ve daha onemlisi faydasiz oldugunu dusunuyorum. Degismesi gereken ilk yer yonetimdir. Bu yonetimin altinda basari ve huzur ortami imkansizdir. Gelecek hocalara yazik olur. Tum oklar yonetime saplanmali.

Hocaya karsi hepimiz ofkeliyiz. Ama basligin gereksiz ve daha onemlisi faydasiz oldugunu dusunuyorum. Degismesi gereken ilk yer yonetimdir. Bu yonetimin altinda basari ve huzur ortami imkansizdir. Gelecek hocalara yazik olur. Tum oklar yonetime saplanmali.
Temelde kesinlikle hemfikirim. Ancak birkaç olumsuz sonuçla hocanın gitmesi ve yönetimin kalması kuvvetle muhtemel görünüyor; bana kalsa tam tersini tercih ederdim ayrı konu.

Hocanın gitmesi durumunda yerine getirilecek adam çok önemli. Olur ya bu kez eğri gemi doğru sefer yapar belki diye ümit etmekten başka çare kalmıyor.

Temelde kesinlikle hemfikirim. Ancak birkaç olumsuz sonuçla hocanın gitmesi ve yönetimin kalması kuvvetle muhtemel görünüyor; bana kalsa tam tersini tercih ederdim ayrı konu.

Hocanın gitmesi durumunda yerine getirilecek adam çok önemli. Olur ya bu kez eğri gemi doğru sefer yapar belki diye ümit etmekten başka çare kalmıyor.
Benim umudum yok hocam. Altin gibi takimi ve hocayi 3 ayda camur ettiler. Benim umudum yok.

Benim umudum yok hocam. Altin gibi takimi ve hocayi 3 ayda camur ettiler. Benim umudum yok.
Vallahi hocanın oyun ve oyuncu tercihlerini yönetimin çapsızlığından bağımsız düşünüyorum açıkçası. Kendisi pek de altın olmadığını yeterince ispatlıyor maalesef.

Adamların tonla yanlışı var, saymakla bitmez ama mesela A. V. Bissaka ve Mc Tominay' ı alamamış olmalarından dolayı suçlayamam.

Geri
Üst Alt