Okan Buruk'a Planlı Plansız Operasyon Yapılması

ne ftsi yav

ft takintiniz sınır tanımıyor

biri osurdu suçlu terim

Hakli oldugun noktalar var ancak ligin ucte biri geride kaldi neredeyse, hoca degisikligi zarar verir diye dusunuyorum. Kenetlenip desteklemeliyiz.
Bu sezon biraz farklı. Dünya Kupası arası bunun için biçilmiş kaftan. Israr edersek daha büyük sıkıntı çekeceğiz.

Operasyon felan değil takımı düzgün çalıştırda herkez över. Şansına çok iyi bir kadro geldi eline.

Gecen seneki kadroyu verseler, bu maca kalmadan kovulmustu. Böyle kadron varken bu performans ve korkaklik yetmez bizde hoca olmak icin.

Okan'a yapılan haklı eleştiriler de var ama genel olarak hak ettiğinden fazla eleştiriliyor. Jesus'la Şenor'a bu tür bir eleştiri olmuyor. Avcı Ts'yi Avrupa'da 2 kulvardan da düşürdü. Çıt çıkmıyor. Bizde de Terim böyleydi.
bizim taraftarı dışarda tutuyorum fb ve bjklilerin okanı kötü gösterme olayına bizimkiler cok düşüyor

bugün herkesin beklentisi olası bi maglubiyet ve ftdi

senol-bjk olayından sonra

Okan'a yapılan haklı eleştiriler de var ama genel olarak hak ettiğinden fazla eleştiriliyor. Jesus'la Şenor'a bu tür bir eleştiri olmuyor. Avcı Ts'yi Avrupa'da 2 kulvardan da düşürdü. Çıt çıkmıyor. Bizde de Terim böyleydi.
şenol yeni geldi, jj 10 senedir bi şey yapamayan takıma bir umut dedirtti, avcı gecen senenin sampiyonu o da yeni takım kurdu puan olarak çok da fark yok en iyi adamları yok. biz bu kadroyla istediğimiz oyunu bi türlü oynayamıyoruz oynasak da maçı bitiremiyoruz adam akıllı. serzenişler böyledir diye düşünüyorum. jjye de şenola da eleştiri gelir FT kadarını beklemeyelim o başka idi

bizim taraftarı dışarda tutuyorum fb ve bjklilerin okanı kötü gösterme olayına bizimkiler cok düşüyor

bugün herkesin beklentisi olası bi maglubiyet ve ftdi

senol-bjk olayından sonra
kim mesela nerede okan kötü gösteriliyor sosyal medyada 2-3 SS atabilir misin takip ediyosun

Görmedin mi nasıl yasladı takımı? Sanki 4-1 olmuş, skor'u ele almışız da takımı yasliyor. Terk farkli skorların üstüne yatmaya devam ederse altında kalacak bu işin.
tamam işte son dakikalar yaslanıp Kerem,Rashica ve Icardi ile arka boşlukları değerlendirdi ama atamadık

şenol yeni geldi, jj 10 senedir bi şey yapamayan takıma bir umut dedirtti, avcı gecen senenin sampiyonu o da yeni takım kurdu puan olarak çok da fark yok en iyi adamları yok. biz bu kadroyla istediğimiz oyunu bi türlü oynayamıyoruz oynasak da maçı bitiremiyoruz adam akıllı. serzenişler böyledir diye düşünüyorum. jjye de şenola da eleştiri gelir FT kadarını beklemeyelim o başka idi
şenor milli takımda sıçınca da kimse bir şey demiyordu. ts ligin en kötü oynayan büyüğü olabilir hakemle aldıkları net 2 maç var. ayrıca şu son dakikada aldığımız maçlara şans diyip, fb son dakika maç alınca 3 yeseler de kopmuyorlar müthiş oynuyorlar diyenler oluyor. net bir iki yüzlülük var.

Valla ben Okan hocanın ilk 11 tercihlerini çok beğeniyorum.. Hatalardan ders çıkardığını düşünüyorum.. Bugün BAY'ın ilk 11 çıkması ki keşke önceki maçlarda bu böyle olsaydı çok doğru bir hamle.. Sadece ikinci yarı yaptığı değişikliklerde kendini sorgulaması gerek ki bu hatadan da ders çıkarılacaktır..

şenor milli takımda sıçınca da kimse bir şey demiyordu. ts ligin en kötü oynayan büyüğü olabilir hakemle aldıkları net 2 maç var. ayrıca şu son dakikada aldığımız maçlara şans diyip, fb son dakika maç alınca 3 yeseler de kopmuyorlar müthiş oynuyorlar diyenler oluyor. net bir iki yüzlülük var.
şenola nası laf denmiyodu yav. bal gibi de diyorlardı o zaman. fb son dk maç alıyo da maç boyu alabileceğini belli ediyo hakem vs ne denirse densin. biz son dkleri hep verecek gibi oynuyoruz gerideyken girsek kaos yaşanıyo

tamam işte son dakikalar yaslanıp Kerem,Rashica ve Icardi ile arka boşlukları değerlendirdi ama atamadık
Öncelikle şunu soyleyim. Buruk gitsinde Terim gelsin gibi bir derdim yok. Aksine Buruk'un başarılı olmasını isterim, Galatasaray için isterim bunu. Ama bu çekirge ziplamalari. Bir yere kadar zıplar.

Bizimkisi planlı,hoca olmadığı,en azından bizim hocamız olmayacağı o kadar açık ki

Dk 90 bjk tehlikeli yerden frikik kullanıyo oyuna soktuğu adamlar midso ve emin golü yesek takımda gol atacak adam kalmıyo daha yeni aynını alanya maçında bizzat yaşadık eminle gol arıyoduk,pozisyonun bitmesini beklemeliydi

Keza alanya maçında çekildi yedi golü bugün yine çekildi yine yiyoduk weghorst tribüne vurdu

Biz kendisine hocalık öğretecek kulüp değiliz akhisarda başarılar

şenola nası laf denmiyodu yav. bal gibi de diyorlardı o zaman. fb son dk maç alıyo da maç boyu alabileceğini belli ediyo hakem vs ne denirse densin. biz son dkleri hep verecek gibi oynuyoruz gerideyken girsek kaos yaşanıyo
şenor az daha milli takıma sportif direktör oluyordu bjk ismael'i kovmasa. o kadar eleştirilen adam milli takıma dönebilir mi? arada bir hoca kuntz değişti bir de.

Geri
Üst Alt