Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım çok geride karşılıyor inatla halbuki doğru baskı yapsak çok rahat farkı açacağımız fırsat yakalardık ama yaslandınmı bir kere muhakkak ters top yiyoruz o konuyu çözmesi lazım en başta bence3 tane hoca geldi gitti bu durum degismedi ustat. Ben o konuyu cozemedim daha
bazı maçlar 100 dakika üzerinden mi oynanıyor renktaş?Buruk bugün başarılı falan değildi. Maç 5-10 dk. Daha uzasa maçın nasıl biteceğini hiçbirimiz bilemeyiz.
Bu sezon biraz farklı. Dünya Kupası arası bunun için biçilmiş kaftan. Israr edersek daha büyük sıkıntı çekeceğiz.Hakli oldugun noktalar var ancak ligin ucte biri geride kaldi neredeyse, hoca degisikligi zarar verir diye dusunuyorum. Kenetlenip desteklemeliyiz.
Görmedin mi nasıl yasladı takımı? Sanki 4-1 olmuş, skor'u ele almışız da takımı yasliyor. Terk farkli skorların üstüne yatmaya devam ederse altında kalacak bu işin.bazı maçlar 100 dakika üzerinden mi oynanıyor renktaş?
bizim taraftarı dışarda tutuyorum fb ve bjklilerin okanı kötü gösterme olayına bizimkiler cok düşüyorOkan'a yapılan haklı eleştiriler de var ama genel olarak hak ettiğinden fazla eleştiriliyor. Jesus'la Şenor'a bu tür bir eleştiri olmuyor. Avcı Ts'yi Avrupa'da 2 kulvardan da düşürdü. Çıt çıkmıyor. Bizde de Terim böyleydi.
şenol yeni geldi, jj 10 senedir bi şey yapamayan takıma bir umut dedirtti, avcı gecen senenin sampiyonu o da yeni takım kurdu puan olarak çok da fark yok en iyi adamları yok. biz bu kadroyla istediğimiz oyunu bi türlü oynayamıyoruz oynasak da maçı bitiremiyoruz adam akıllı. serzenişler böyledir diye düşünüyorum. jjye de şenola da eleştiri gelir FT kadarını beklemeyelim o başka idiOkan'a yapılan haklı eleştiriler de var ama genel olarak hak ettiğinden fazla eleştiriliyor. Jesus'la Şenor'a bu tür bir eleştiri olmuyor. Avcı Ts'yi Avrupa'da 2 kulvardan da düşürdü. Çıt çıkmıyor. Bizde de Terim böyleydi.
kim mesela nerede okan kötü gösteriliyor sosyal medyada 2-3 SS atabilir misin takip ediyosunbizim taraftarı dışarda tutuyorum fb ve bjklilerin okanı kötü gösterme olayına bizimkiler cok düşüyor
bugün herkesin beklentisi olası bi maglubiyet ve ftdi
senol-bjk olayından sonra
tamam işte son dakikalar yaslanıp Kerem,Rashica ve Icardi ile arka boşlukları değerlendirdi ama atamadıkGörmedin mi nasıl yasladı takımı? Sanki 4-1 olmuş, skor'u ele almışız da takımı yasliyor. Terk farkli skorların üstüne yatmaya devam ederse altında kalacak bu işin.
kim mesela nerede okan kötü gösteriliyor sosyal medyada 2-3 SS atabilir misin takip ediyosun
şenor milli takımda sıçınca da kimse bir şey demiyordu. ts ligin en kötü oynayan büyüğü olabilir hakemle aldıkları net 2 maç var. ayrıca şu son dakikada aldığımız maçlara şans diyip, fb son dakika maç alınca 3 yeseler de kopmuyorlar müthiş oynuyorlar diyenler oluyor. net bir iki yüzlülük var.şenol yeni geldi, jj 10 senedir bi şey yapamayan takıma bir umut dedirtti, avcı gecen senenin sampiyonu o da yeni takım kurdu puan olarak çok da fark yok en iyi adamları yok. biz bu kadroyla istediğimiz oyunu bi türlü oynayamıyoruz oynasak da maçı bitiremiyoruz adam akıllı. serzenişler böyledir diye düşünüyorum. jjye de şenola da eleştiri gelir FT kadarını beklemeyelim o başka idi
şenola nası laf denmiyodu yav. bal gibi de diyorlardı o zaman. fb son dk maç alıyo da maç boyu alabileceğini belli ediyo hakem vs ne denirse densin. biz son dkleri hep verecek gibi oynuyoruz gerideyken girsek kaos yaşanıyoşenor milli takımda sıçınca da kimse bir şey demiyordu. ts ligin en kötü oynayan büyüğü olabilir hakemle aldıkları net 2 maç var. ayrıca şu son dakikada aldığımız maçlara şans diyip, fb son dakika maç alınca 3 yeseler de kopmuyorlar müthiş oynuyorlar diyenler oluyor. net bir iki yüzlülük var.
Öncelikle şunu soyleyim. Buruk gitsinde Terim gelsin gibi bir derdim yok. Aksine Buruk'un başarılı olmasını isterim, Galatasaray için isterim bunu. Ama bu çekirge ziplamalari. Bir yere kadar zıplar.tamam işte son dakikalar yaslanıp Kerem,Rashica ve Icardi ile arka boşlukları değerlendirdi ama atamadık
şenor az daha milli takıma sportif direktör oluyordu bjk ismael'i kovmasa. o kadar eleştirilen adam milli takıma dönebilir mi? arada bir hoca kuntz değişti bir de.şenola nası laf denmiyodu yav. bal gibi de diyorlardı o zaman. fb son dk maç alıyo da maç boyu alabileceğini belli ediyo hakem vs ne denirse densin. biz son dkleri hep verecek gibi oynuyoruz gerideyken girsek kaos yaşanıyo