Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.920
- 102.081
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son Alanyaspor maçında kırmızı kart olmasa 5-6 olabilirdi o maç, Karagümrük maçında zaten rekor kırdık ofansif anlamda. Bu maçta ilk yarı golü atana kadar iyi boğduk rakibi. 2.yarıda iyiydik yine. Okan Buruğun takıma kattığı çok net bişey göremiyorum sanki ama son maçlarda ofansif anlamda takım gerçekten iyi ilerliyor. Biraz daha beklenmeli galiba, uzun vadede daha iyiye gidecek gibi görünüyor.
Futbolculara sallamaya gerek yok ya bence bütün takım aynı anda kötü olamaz, Okan buruk gidene kadar bizden bir cacık olmayacağı çok fazla belli.
Ben torrent basarili mi dedim? o kadroyu okana ver küme düserdik diyorum.Ya siz ne izliyorsunuz arkadaş ?
Galatasaray'ın başında toplam 20 müsabakada yer alan Domenec Torrent, 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı
Bu mu başarılı ? FT gittiğinde takım kaçıncıydı bu adam ne yaptı anlatsana bana
Bilader diyorum ki Torrent ne yaptı da Okan daha kötüsünü yapacakBen torrent basarili mi dedim? o kadroyu okana ver küme düserdik diyorum.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maçı kopartacak pozisyonlara sokuyor zaten takımı. Sıkıntı takım atamıyor. Sanki pozisyona girilmiyor gibi yazıyorsunuz. Maçı kopartacak planları tutuyor ve pozisyonlara giriyor ama top direkten dönüyor, oyuncular kötü bitiriyor.Maçları kopartacak senaryolar planlar da kendi işi geldiğinden beri rahat yendiğimiz maç yok oturup düşünsün yoksa her zaman eleştirilir böyle iki ileri bir geri ile olacak iş değil
İyi futbol oynamayan takım xg'de lider, ceza sahasına girmede lider, gol şansı yaratmada lider, şut çekmede lider. Ama iyi futbol oynamıyoruz komedi gibi.Oyuncular kötü değil ama takım iyi futbol oynayamıyor. Bunun da sorumlusu kendisi bu net bir şekilde sahaya yansıyor. Ben rakip takımların yerinde olsam gitmesin diye operasyon yaparım. Aksi halde iyi bir td ve bu kadro ile farkla şampiyon oluruz.
Bu istatistikleri başka bir hoca yapsa medya da bile şu an fena övülüyordu ismi Rose olsaydı bakın Rose şov yapıyor ismi Okan olunca hazımsızlık oluyor.
Rose hocama da laf ettirmemBu istatistikleri başka bir hoca yapsa medya da bile şu an fena övülüyordu ismi Rose olsaydı bakın Rose şov yapıyor ismi Okan olunca hazımsızlık oluyor.
Rose da iyi hoca ama burada daha fazla övülecek demek istedim yoksa Rose hocaya lafım yok.Rose hocama da laf ettirmem