Okan Buruk'a Planlı Plansız Operasyon Yapılması

Fg03lVPWYAIil3N

Son Alanyaspor maçında kırmızı kart olmasa 5-6 olabilirdi o maç, Karagümrük maçında zaten rekor kırdık ofansif anlamda. Bu maçta ilk yarı golü atana kadar iyi boğduk rakibi. 2.yarıda iyiydik yine. Okan Buruğun takıma kattığı çok net bişey göremiyorum sanki ama son maçlarda ofansif anlamda takım gerçekten iyi ilerliyor. Biraz daha beklenmeli galiba, uzun vadede daha iyiye gidecek gibi görünüyor.

Geçen seneki yaşadıklarımızdan sonra hala Fatih Terim'i takımın başında isteyenin hiçbir şekilde ciddiye alınacak tarafı yoktur, bu kesin. Her şey bir yana bu kulüp bu kadar aciz mi de çeşitli sebeplerle -ki birçoğu olaylı- 4 kere kulüpten ayrılan bir adamın, kim olursa olsun 5. kere gelmesi için can atsın. Hiçbir mantığı yok, dünyada hiçbir örneği yoktur şunun. Daha doğrusu bunu yapan bir kurum ciddiye alınmaz, zavallı olmak lazım bunu istemek için.

Ama şu da var, bu futbol sürekli olmalı. Hem maç içinde hem de her maç devam etmeli. Çok iyi kadromuz var ama sürekliliği sağlayamazsak hep bir acaba olur kafalarda.

okana ragmen kazandik zaten

insanlari kandirmaktan vazgecin artik

gsye iyilik yapmiyorsunuz bu sekilde

eger fb sampiyon olsun diyorsaniz okana destek vermeye devam edin tabii

Son Alanyaspor maçında kırmızı kart olmasa 5-6 olabilirdi o maç, Karagümrük maçında zaten rekor kırdık ofansif anlamda. Bu maçta ilk yarı golü atana kadar iyi boğduk rakibi. 2.yarıda iyiydik yine. Okan Buruğun takıma kattığı çok net bişey göremiyorum sanki ama son maçlarda ofansif anlamda takım gerçekten iyi ilerliyor. Biraz daha beklenmeli galiba, uzun vadede daha iyiye gidecek gibi görünüyor.

Futbolculara sallamaya gerek yok ya bence bütün takım aynı anda kötü olamaz, Okan buruk gidene kadar bizden bir cacık olmayacağı çok fazla belli.

Hoca her maç hata ve eksikleri adım adım tamamlayarak gidiyor
Ben burada eleştirilerimi yazıyorum ama çok daha iyi olabileceğimizi gördüğüm için
Bunların birkaç maç sonra değiştirildiğini görüyorum
Bunda da elbette biraz sabretmek istiyor olabilir
Takıntı yapmadığını görmek yeterli

Kaç maç kanatlar sorunlu dedik, son 2-3 maçta adım adım düzeltmeye başladı
Bu maçta da Barış-Raschica tercihi çok doğruydu
Hatta Kerem değişikliği erkendi, bunu da görmüştür umarım

Şimdi sırada gücünün farkına varmak ve gol attık diye geri çekilmemek var, bunu da yapmalı
Bir de duran top ve kornerler

1 hafta önce Şenol geldi Okan hocaya futbol dersi verecek diyen herkes kafasını kuma gömmüş... Diyeceklerim bu kadar

Maçları kopartacak senaryolar planlar da kendi işi geldiğinden beri rahat yendiğimiz maç yok oturup düşünsün yoksa her zaman eleştirilir böyle iki ileri bir geri ile olacak iş değil
Maçı kopartacak pozisyonlara sokuyor zaten takımı. Sıkıntı takım atamıyor. Sanki pozisyona girilmiyor gibi yazıyorsunuz. Maçı kopartacak planları tutuyor ve pozisyonlara giriyor ama top direkten dönüyor, oyuncular kötü bitiriyor.

Oyuncular kötü değil ama takım iyi futbol oynayamıyor. Bunun da sorumlusu kendisi bu net bir şekilde sahaya yansıyor. Ben rakip takımların yerinde olsam gitmesin diye operasyon yaparım. Aksi halde iyi bir td ve bu kadro ile farkla şampiyon oluruz.
İyi futbol oynamayan takım xg'de lider, ceza sahasına girmede lider, gol şansı yaratmada lider, şut çekmede lider. Ama iyi futbol oynamıyoruz komedi gibi.

Geri
Üst Alt