Okan Buruk'tan Galatasaray Açıklaması!

Gel torrentin yardımcısı ol yakışır sana bence torrent'in en az 2 tane Türk yardımcısı olmalı mutlaka Türk ligini iyi bilen, tecrübeli, iyi bir Galatasaraylı Okan Buruk ile Bülent kaptan bu iş için paha biçilmez kaftan. Torrent'in kendi yardımcıları olsun sorun değil ama Türk Yardımcıları da mutlaka olmalı. Bu kadar genç oyucun var gelişimleri için paradan kaçınılmamalı. Gerekirse hiç bir oyuncu transferi yapılmasın ama bu teknik ekip sağlam kurulsun. Elimizdeki oyuncuları kullanmasını bilirsek kesinlikle iyi bir takımız. Nelsson, Marcao, Kerem, Mohammed, Cicaldau, Morutan, Boey, Berkan, Halil, Barış Alper Yılmaz her biri en aşağı 20 milyon euro potansiyelindeki genç oyuncular ama Fatih Terim'in elinde ne hikmetse Kerem ve Marcao dışındakiler futbola küstüler Kerem ve Marcao da çok daha iyi olabilirlerdi aslında

ankaragücünü unutma gs taraftarı
tabii sizin hafıza 2 günlük
o sezon bu okansız ve euro belözoğlunun yaptığı sadece ankaragücü değildi renktaş.Çatır çatır gol atan jardele mobing uyguladılar bilinçli pas atmadı bu hain ayrıca daha beteri ayağı kırıkken bile onun parasını fazla fazla veren yönetime 100 bin lira için 5 kuruş kazandırmadan intere gitti buda yetmedi bejekeye giderken bize demediğini bırakmadı. O kansız ve emre aynıdır gözümde

Akhisarla Türkiye kupası kazandı, Rizeyi ligde tuttu, Başakşehirle AL'de Roma, Gladbach grubundan çıktı Sportingle eşleşti ilk maçı 3-1 kaybetmesine rağmen tur atladı, ligde şampiyon yaptı. Bence gelmesi gereken adam Okan kesinlikle kendini kanıtladı fazlasıyla.
Aynı düşüncedeyim. Yerli-Yabancı olayına girmeyeceğim. Yabancı mantıklı bir isim de olur ama Domenec gibi saçma sapan isimler geleceğine Okan gelsin.

Katılmıyorum. Düne kadar başakşehirli bir oyuncu iki oyuncu gibi Emre ile Acun ile kanka ettiğiniz adamdı. El öpünce GSli oldu.

Emre ve Acun ile kanka olan biri varsa Okan buruktur rtaş. Arda el öpünce klübümüze döndü o Ft ile arasındaki husumetle ilgili. Okan klübü kaç defa sattı sayamadım bile. En son GS hocasından 2. sınıf hoca olarak bahsederken hatırlıyorum kendisini

Emre ve Acun ile kanka olan biri varsa Okan buruktur rtaş. Arda el öpünce klübümüze döndü o Ft ile arasındaki husumetle ilgili. Okan klübü kaç defa sattı sayamadım bile. En son GS hocasından 2. sınıf hoca olarak bahsederken hatırlıyorum kendisini
aynen renktaş kesinlikle haklısın.Okansız gelsin diyenler yarın emre belözoğluda gelsin diyebilirler

İnşallah dedikodudur ve öyle kalır.

Arda bunlarla kanka değil mi ? Ha ha.
Yapmayın Allah aşkına, bize gelince eli ayağı kesildi ki, daha önce Exen için belgesel konusu bile çekilmişti. Kimin neyle kimle ne olduğu bağlamaz, hoca ve eşi de fanatik survivor izleyicisi. 2020 başarısız sezonumuzda, fbli Aycan Yanac'ı eleyen Ardahan ile övünüyordu bazı hesaplar🤣 Terim'in favori ve selamı varmışmiş. Milli takimdayken birleşme partisine dominik'e gitmiş adam. Benim verdiğim örnek zaten tam olarak bu taraftar neleri neleri yutmuş, Okan gelsin iki başarı yakalasın onu da silerler. Daha iyi seçenekli bi yabancı hoca yarım döneme evet demez. Ben yarım dönem için şans verip kolayca gidecek bir isim olarak verdim zaten. Daha fazla zarar görmeyelim. Yabancı tutmazsa bir prandelli kazası olmasın, yarım dönem için. Şahsi görüşüm bu yönde.

Vizyoner genç Alman isteriz.

Geri
Üst Alt