- 19 Mart 2014
- 29.566
- 30.987
- 2.718
Banlayabilir sorun yok. Mühür kimdeyse Süleyman odur.Burak hocayi kovamaz demisin Reis admin boyle yazanlari banlayacagini soyledi yerinde olsam bu kadar net olmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banlayabilir sorun yok. Mühür kimdeyse Süleyman odur.Burak hocayi kovamaz demisin Reis admin boyle yazanlari banlayacagini soyledi yerinde olsam bu kadar net olmam
Elimden kaydı Sayın SeverKeske yapmasaydın
o sezon bu okansız ve euro belözoğlunun yaptığı sadece ankaragücü değildi renktaş.Çatır çatır gol atan jardele mobing uyguladılar bilinçli pas atmadı bu hain ayrıca daha beteri ayağı kırıkken bile onun parasını fazla fazla veren yönetime 100 bin lira için 5 kuruş kazandırmadan intere gitti buda yetmedi bejekeye giderken bize demediğini bırakmadı. O kansız ve emre aynıdır gözümdeankaragücünü unutma gs taraftarı
tabii sizin hafıza 2 günlük
Aynı düşüncedeyim. Yerli-Yabancı olayına girmeyeceğim. Yabancı mantıklı bir isim de olur ama Domenec gibi saçma sapan isimler geleceğine Okan gelsin.Akhisarla Türkiye kupası kazandı, Rizeyi ligde tuttu, Başakşehirle AL'de Roma, Gladbach grubundan çıktı Sportingle eşleşti ilk maçı 3-1 kaybetmesine rağmen tur atladı, ligde şampiyon yaptı. Bence gelmesi gereken adam Okan kesinlikle kendini kanıtladı fazlasıyla.
Katılmıyorum. Düne kadar başakşehirli bir oyuncu iki oyuncu gibi Emre ile Acun ile kanka ettiğiniz adamdı. El öpünce GSli oldu.
aynen renktaş kesinlikle haklısın.Okansız gelsin diyenler yarın emre belözoğluda gelsin diyebilirlerEmre ve Acun ile kanka olan biri varsa Okan buruktur rtaş. Arda el öpünce klübümüze döndü o Ft ile arasındaki husumetle ilgili. Okan klübü kaç defa sattı sayamadım bile. En son GS hocasından 2. sınıf hoca olarak bahsederken hatırlıyorum kendisini
aynen renktaş kesinlikle haklısın.Okansız gelsin diyenler yarın emre belözoğluda gelsin diyebilirler
Emre ve Acun ile kanka olan biri varsa Okan buruktur rtaş. Arda el öpünce klübümüze döndü o Ft ile arasındaki husumetle ilgili. Okan klübü kaç defa sattı sayamadım bile. En son GS hocasından 2. sınıf hoca olarak bahsederken hatırlıyorum kendisini
Büyük Kaptan EmreB'nin başımızın üstünde yeri var.aynen renktaş kesinlikle haklısın.Okansız gelsin diyenler yarın emre belözoğluda gelsin diyebilirler
aynen renktaş kesinlikle haklısın.Okansız gelsin diyenler yarın emre belözoğluda gelsin diyebilirler
Hep Sn. Terim'mi gündem yaratacak ?Aklınca mesaj atıyor gündem yaratıyor.