Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Ozan korkut o meşhur denilen lisecelerin elemanı dernek ki net şekilde.

Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat, 7 yıl aradan sonra Genel Kurula katıldı. Adnan Polat, Mustafa Cengiz'e destek verecek. (Futbol Arena)

Nadir yaptığı doğrulardan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Faruk Süren: "Galatasaraylılar Galatasaray'ı zarar uğratan insanı seçmemeli."

: "Dursun Özbek'i mi kast ediyorsunuz?"

Faruk Süren: "Evet tabii ki!"

Ozan Korkut'a çok olumsuz bakmıyordum, listesi çok güçlü çünkü. Ama hem kürsü konuşmasında hem GS TV'deki konuşmasında üstüne basa basa liseli olmasından bahsetti. Doğaçlama gibi değil, birilerine mesaj verir gibiydi. Şu an Ozan Korkut için düşüncelerim dünden çok farklı.
Aslında dursun malının lise oylarını alsa dua bile edebiliriz . Mantıklı bakarsak aslında liseli adam illa liseli olsun derse Ozan daha çok oy alması lazım . Belki de bize yararı olacak kim bilir

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayrıca Ozan Korkut'un liseli gibi değil de liseci gibi konuşması Mustafa Cengiz'den değil Dursun Özbek'ten oy çalacağı umudunu oluşturdu bende. Her ne kadar Özbek-Cengiz ayrımı tamamen lise temeline oturmasa da, var bi etkisi.

Hamza Hamzaoğlu da Galatasaray Kulübü başkanlık seçiminde oy kullandı.

Aslında dursun malının lise oylarını alsa dua bile edebiliriz . Mantıklı bakarsak aslında liseli adam illa liseli olsun derse Ozan daha çok oy alması lazım . Belki de bize yararı olacak kim bilir

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tam bunu yazdım cevabın geldi :D

Ben de acaba öyle olur mu dedim ama içimde şöyle bi kuşku var. Dursun'un oyları liseci oyları mı yoksa akp oyları mı? Akp oylarıysa onlar bölünmez.

Damadiyla beraber ozani destekleyerek dursunun şansını artiyor farkindadir heralde
Fikirleriyle zikirleri nasil bukadar tutarsiz oluyor koca adamlarin anlamiyorum yav

Madem tavrı bu kadar net, bi kaç gün önceden söyleseydi keşke. Belki etkisi olurdu.

Başka olasılık var mı?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun'a vermiştir kesin hanzo.

Tabii ki başka olasılık var. Arkadaşlar dö hamza'yı kovan insan. İşine son veren başkana (ki hamza hoca ile devam edeceğiz diye söz vermişti) oy vereceğini hiç zannetmiyorum hocanın. O kadar mantığı vardır ki Fatih hoca ile de konuşmuştur bence bu konu hakkında.

ayrıca açıklama yapmasa da Fatih hocanın da ciddi çevresi ve etkileme kapasitesi var

Ali Fatinoğlu'da bi Turgay Kıran havası sezmiştim ama öyle değilmiş. Ayakları yere sağlam basan bi adam sanki. Seçilemeyecek tabii ki ama iyi hazırlanmış, Dursun Özbek'in karşısına tek aday çıksa rahatlıkla desteklenecek bi adama benziyor(parametreye gel). Umarım Mustafa Cengiz seçilir, Ali Fatinoğlu da hazırlıklarının bir kısmını Galatasaray'ın hizmetine sunar.

Şifreyi açıklıyorum hadi...

(9+3+12+10)/ 9(cengiz) = 4

4 yıldızlı camianın başkanı Mustafa Cengiz olacaktır.

Geri
Üst Alt