Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.563
- 55.767
- 4.478
Geçenki seçimde baktımda şimdi, katılım 3400 civarindaydi.
3100+ su an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçenki seçimde baktımda şimdi, katılım 3400 civarindaydi.
Fanatik Muhabiri: Hamza Hamzaoğlu gri ceket ile geldi ve oyunu kullandı. Ayrıca Mustafa Cengiz ve Albayrak ile kısa bir sohbet yaptı.
Ekli dosyayı görüntüle 22613
GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fanatik Muhabiri: Hamza Hamzaoğlu gri ceket ile geldi ve oyunu kullandı. Ayrıca Mustafa Cengiz ve Albayrak ile kısa bir sohbet yaptı.
Ekli dosyayı görüntüle 22613
GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi
GALATASARAY.COM | Galatasaray SK Resmi Medya PortalıArkadaşlar izleyemiyorum ne olur sizce sonuç hava nasıl genel kurulda?
Yok ben aylardır diyorum 3000 civarı katılım olacak diye...4000 filan olmaz mümkün değil galatasaray dinamiklerine ters 3.500 olursa mucize olur...Niye çünkü galatasaray adası açıldı gelin bedava dense 10.000 kişi gelir de o yüzden gelemeyenler de ya yurt dışında ya yaşlı ya hasta yahut hayat memat meselesi vardır...Zira oy atmaya galatasaraylı galatasaraylılar gelir boğazda hava almaya galatasaraylı olmayan galatasaraylılar da...Çok mu karışık? YooooLiseli olmayanlar Adnan Polat'ın da söylemi ile ciddi şekilde oy kullanmaya gelmiş...
Anadolu ajansı gibi düşün,Dursun'un kazanacağını düşündürmek için az söylüyor 3100'müş onun dediği dakikalarda söylendi
Yok ben aylardır diyorum 3000 civarı katılım olacak diye...4000 filan olmaz mümkün değil galatasaray dinamiklerine ters 3.500 olursa mucize olur...Niye çünkü galatasaray adası açıldı gelin bedava dense 10.000 kişi gelir de o yüzden gelemeyenler de ya yurt dışında ya yaşlı ya hasta yahut hayat memat meselesi vardır...Zira oy atmaya galatasaraylı galatasaraylılar gelir boğazda hava almaya galatasaraylı olmayan galatasaraylılar da...Çok mu karışık? Yoooo
Star Wars tişörtüyle çıkan adamın adını bilen var mı?
Yok normal saat bu...seçimin 17:00a kadar olması gerekiyordu sanki 15:00 çok çabuk bitiyor gibi geldi bana