Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Can Tongo : Mustafa Cengiz dışındaki 3 adaya şunu sormak lazım; 4 aylık Cengiz döneminde ne eksik kaldı da aday oldunuz?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4HWd9Y.jpg

Farkları yaratan ayrıntılardır.
Gri kravat, kırmızı kravat, mor kravat ve ben kendi rengimi bile sevmeyi beceremedim kravatı..

Liseli olmayanlar Adnan Polat'ın da söylemi ile ciddi şekilde oy kullanmaya gelmiş...

Anadolu ajansı gibi düşün,Dursun'un kazanacağını düşündürmek için az söylüyor 3100'müş onun dediği dakikalarda söylendi
Yok ben aylardır diyorum 3000 civarı katılım olacak diye...4000 filan olmaz mümkün değil galatasaray dinamiklerine ters 3.500 olursa mucize olur...Niye çünkü galatasaray adası açıldı gelin bedava dense 10.000 kişi gelir de o yüzden gelemeyenler de ya yurt dışında ya yaşlı ya hasta yahut hayat memat meselesi vardır...Zira oy atmaya galatasaraylı galatasaraylılar gelir boğazda hava almaya galatasaraylı olmayan galatasaraylılar da...Çok mu karışık? Yoooo

Yönetim kurulu üyesi Mahmut Recevik: Ben biraz daha kalabalık bekliyordum açıkcası. Tahmin ediyorum 4500 kişilik bir katılım olacak. Katılımın yüksek olması hepimizin için iyi.

Yok ben aylardır diyorum 3000 civarı katılım olacak diye...4000 filan olmaz mümkün değil galatasaray dinamiklerine ters 3.500 olursa mucize olur...Niye çünkü galatasaray adası açıldı gelin bedava dense 10.000 kişi gelir de o yüzden gelemeyenler de ya yurt dışında ya yaşlı ya hasta yahut hayat memat meselesi vardır...Zira oy atmaya galatasaraylı galatasaraylılar gelir boğazda hava almaya galatasaraylı olmayan galatasaraylılar da...Çok mu karışık? Yoooo

4500 rahat olacak kardeşim ne anlatıyorsun sen

Forumdaki genel kanının aksine beni Dursun'dan ziyade bu Ozan endişelendiriyor.

Herşey Gs içinmiş işleyen çarka çomak sokmak dışında ne bilirsiniz siz

Abdürrahim Albayrak: "Başkanımız, son olarak dün akşam UEFA yetkilileriyle bir telekonferans yaptı. Muhtemelen karar bu akşamdan itibaren belli olacak." (TRT Spor)

Süleyman Rodop: Kimi görsem “ Dursun Özbek bana sportif A.Ş de görev verecek “ diyor. Anlamadığım 5 kişilik yer için 1500 kişiye mi söz verildi?

Söylentilere göre Mustafa cengiz baskanimiz Önde götürüyormus

Not: Turgay Kiran söyledi

Geri
Üst Alt