Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Nevzat Dindar denen Dursunun oglani “muhalefette 400 oy var, tepki ciddi” diyor

Istedigin kadar algi kas artik Dursunun ozel hayatini haber yaparsin
mustafa baskan secileli daha kac ay oluyor, muhalefet falan diyor. ne kadar pis insanlar var ya. ikiyüzlü, menfaatci, komisyoncu, hain nevzat dinsiz.

Takımın maça gittiği otobüse bile icra gelmiş senin Allah bin belanı versin..

Nevzat Dindar denen Dursunun oglani “muhalefette 400 oy var, tepki ciddi” diyor

Istedigin kadar algi kas artik Dursunun ozel hayatini haber yaparsin
Şampiyon olduk, uefa'dan men yemedik, takımda dostluk, muhabbet üst düzey, taraftar kulüple barışmış..

Tepki olması için ortam müsait yani.

Zira "Galatasaray'da hiçbir başarı cezasız kalmaz" düsturuna iman etmişler bunlar.

Alnitak Alnilam Mintaka

Mustafa Cengiz'in geçen seçimlerde fark yediği sandıklardaki galibiyeti, fark attığı sandıklarda Ozan Korkut'a kayacak oyları dengeler muhtemelen.

Önce ki seçime göre 1400 fazla oy atıldı bu oylar kime gidicek önemli olan o şuan geçen seçime göre avantajlıyız şuana kadar ama arada baya oy farkı var

kulağına mandal takayim dursun

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önce ki seçime göre 1400 fazla oy atıldı bu oylar kime gidicek önemli olan o şuan geçen seçime göre avantajlıyız şuana kadar ama arada baya oy farkı var
Mustafa Cengiz'e gitmiş zira; Osman Alp Yalman-Selahattin Beyazıt-Adnan Polat-Duygun Yarsuvat hep Mustafa Cengizi destekledi...

Ünal Aysal'ı zaten kimse takmıyor...

Mehmet Cansun ve Faruk Süren de Ozan Boy'u destekledi...

Lig bitti stres bitmiyor ömrüm boyunca bu sene gerildiğim kadar gerilmedim arkadaş.

Yazdım üstat arkasında 1905 GSYİAD, Cemiyet, Birlik, Yurtdışı Kuruluşları v.s...var...

Bakınız;
26 Mayıs 2018 Seçimli Genel Kurulu Listelerinin Değerlendirilmesi
Biliyorum da niye var işte

Bu adam kulübün parasını cebi doldurmak için kullanmadı mı?

Bu nasıl karaktersizliktir de hala desteklenebiliyor.

Şu seçim Burak elmas ve Adnan öztürkün ne kadar boş adam olduklarını gösteriyor..Hatta bunlara destek verdikleri doğruysa Faruk süren, mehmet cansun gibi eski başkanlarında ne kadar iş bilmez olduklarını gördük. camiadaki en güçlü diye lansse edilen adamlara baktığımızda bu klüp neden güçlü yönetimler oluşturamıyor daha iyi anlıyorruz.Bizim eski başkan ve yöneiciler neden sürekli fiyaskolara imza atıyorlar şimdi çok daha iyi anlıyoruz.Bu klübün kabuğunu kırması şart.Dışarıya açılması şart.

Dursun özbekin bu kadar oy almasının tek sebebi diğer adaylara göre daha varlıklı olması ve sürekli genel kurulu yalaması ve Galatasarayın gerçek sahibi genel kuruludur cümlesini sürekli dile getirmesidir.

Cengiz dışında diğer tüm adaylar taraftarı ağzına hiç almadı.Bu bile başlı başına Mustafa cengizin seçilmesi yeterlidir.

Ama ne olursa olsun ben hepsinin yetersiz olduğunu düşünüyorum.Galatasaray daha güçlü yönetimler oluşturmalıydı.Ama bu genel kurul yapısı ve üyelik sistemiyle bunun olması mümkün değil.

Geri
Üst Alt