- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
GSTV kapatilsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen üstat daha önce yazmıştım tekrar yazıyordum bu seçimin kaybedenleri Mehmet Cansun-Faruk Süren-Adnan Öztürk-Mete İkiz ve Burak Elmas oldu...Burak Elmas'ın ninnoş olduğunu sürekli yazdım ama Faruk Süren'in bir şekilde bu züppeyi durdurması lazımdı...Adnan Öztürk gibi bir derya ise nasıl oldu da bu çocuğun listesine girdi inanılır gibi değil hayır istenildiği kadar Kıraç Kardeşler buna telkin etmiş olsa da saçma yani...Şu seçim Burak elmas ve Adnan öztürkün ne kadar boş adam olduklarını gösteriyor..Hatta bunlara destek verdikleri doğruysa Faruk süren, mehmet cansun gibi eski başkanlarında ne kadar iş bilmez olduklarını gördük. camiadaki en güçlü diye lansse edilen adamlara baktığımızda bu klüp neden güçlü yönetimler oluşturamıyor daha iyi anlıyorruz.Bizim eski başkan ve yöneiciler neden sürekli fiyaskolara imza atıyorlar şimdi çok daha iyi anlıyoruz.Bu klübün kabuğunu kırması şart.Dışarıya açılması şart.
Dursun özbekin bu kadar oy almasının tek sebebi diğer adaylara göre daha varlıklı olması ve sürekli genel kurulu yalaması ve Galatasarayın gerçek sahibi genel kuruludur cümlesini sürekli dile getirmesidir.
Cengiz dışında diğer tüm adaylar taraftarı ağzına hiç almadı.Bu bile başlı başına Mustafa cengizin seçilmesi yeterlidir.
Ama ne olursa olsun ben hepsinin yetersiz olduğunu düşünüyorum.Galatasaray daha güçlü yönetimler oluşturmalıydı.Ama bu genel kurul yapısı ve üyelik sistemiyle bunun olması mümkün değil.
Sari iki kat..
Edebilirsin, engelleyen yok seni.Ya bak düzgün konuşuyorsan konuş şu forumda yoksa seni ihraç edicem. Nasıl konuşuyorsun sen bu nasıl üslup.
GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şerefsiz çok kulüpte. Karısını kızını üye yaparken başka yalanlarını da yaptı belli ki.Bu Dursun'a hala nasıl bu kadar oy çıkabiliyor yav
Aynen web tv'ye dönüşsün senelik 3 trilyon cebimizde kalsın.GSTV kapatilsin
la MUSAP !!!!!
Aklını mi? Evet bende.Kimse kusura bakmasında bu deyyus dursuna oy atanların ..... m ben.
Öyle gözüküyor maalesef....
Sari iki kat..
direkt kapatilsin bos beles bir is su yillardaAynen web tv'ye dönüşsün senelik 3 trilyon cebimizde kalsın.