Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

nyhJEu-z_400x400.jpg

Beyaz oy sonucu ne oluyor?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun Özbek son olarak Bogaz köprüsünde göründü

9A6AD6E7-06B7-4F91-A896-C1309FC70D72.webp

Ehh basindan beri boynumuz dik Fatinoglu baskanin arkasindaydik

Kendisi elbet bir gun kulubumuze hizmet edecektir. Gercek bir Cimbom neferi.

Fatinoğlu efendi adammış hakikaten. Tavrı ve açıklamaları ile bende olumlu bir intiba bıraktı.

Ya yeter artık gerek yok...Başkan belli yönetim belli sporti aş yöneticileri de atanır...uefa cezası da açıklanır sonrasında bir dünya kupası ve transferler yeter artık tartışmalara gerek yok...

Erkek Voleybol Hocamız da belli Nedim Özbey...

Borçları sıfırlayıp, gayrimenkullerin işlemlerini bitirip Ergin Hoca ile Ekrem Hocayı da seneye getirince dünya kulübü olma yolunda bir engelemiz kalmayacak bırakalım da artık önümüze bakalım :)

Cengiz baskan birsey aciklamaz, secimden önce dursun kimlere ne vaat verdiyse onlar kesin konusur, bizi kandirdi , paramizi aldi haberleri cikarsa sasirmam

Dursun'a oy verenler kulüp içindeki hırsızlardır. Tespit edilsin. Bugün değil ama yarın yine çalacaklar.

Bir tarafta "Projelerim Galatasaray'ın emrindedir" diyen Ali Fatinoğlu Galatasaraylılığı, diğer tarafta 6. sandıkta tüyen Dursun Özbek şeyliği... Neyliği desem bilemedim.

dursun özbek te bir iş var ama tam olarak anlayamıyorum bir insan neden bir kulübün başına gözü karartıp geçmek isterki çok değişik işler var gibi

Geri
Üst Alt