Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Bu arada Dursun’un aldigi oylara laf ediyorsunuz da ona bir daha secime gir diyen, basindan beri arkasinda olan siyasi odak belli

Hatta duruma gore 24 Haziran sonrasi Florya Riva ihaleleri gozden gecirilebilir diye dusunuyorum. Incelenir en azindan

dursun kadar serefsiz adam gs camiasinin kapisindan girmismi acaba

heijan-muptezellere-ozel-rap-bagcilar-styla-sozleri1.jpg

bu arada dikkat ediyomusunuz bilmiyorum ama divan başkanı m.cengiz alkışlanınca suratı ekşiyor gibi lafı kesiliyor diyemi gıcık oluyor diyemi anlamadım

Nevzat Dindar: “Dursun Özbek’in olduğu sandıklar henüz daha açılmadı.”

Fjndjfshgd

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neye göre en iyi aday kendisi? Ciddi merak ediyorum cevabını öyle olmadığını iddia etmek için yazmadım bunu. Ama Mustafa Cengiz bizi dursun illetinden kurtarmak için elini taşın altına koyarken kendisi neredeydi acep

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstat müthiş projeleri var ve irticalen konuşabiliyor...

Misal Galatasray Erkek Voleybol takımını Halkbankası ile Kadın Voleybol Takımını da Vakıfbank ile birleştirmeyi teklif etti...

Ada'yı geri alabilmenin yollarını anlattı ve Mecidiyeköy'ün en makul yöntem olan yurda çevirmeyi böylece imar sorununu aşıp yapı kullanımı alınabileceği söyledi...

Kapalı spor salonunu küçültüp bir an önce kemerburgaza geçme yollarından bahsetti...

GSTV'yi kapatacağım dedi...Mağazacılığı devredeceğim şube sayılarını azaltacağım dedi...

Büyükçekmece Arazisini kullanacağım dedi ki bunu 10 senedir ilk defa Işın Çelebi'den sonra ilk dile getirendi v.s...

dursun özbek te bir iş var ama tam olarak anlayamıyorum bir insan neden bir kulübün başına gözü karartıp geçmek isterki çok değişik işler var gibi
Dursun Özbek'in bir kukla olduğu çok belliydi zaten. Kukla olduğunu biliyoruz da ipleri kimin elinde işte onu bilemiyoruz. İpleri tutan camia içinden mi dışından mı bilemiyorum lakin ipleri tutanı bulmak zorundayız. Eğer bulursak 1 numaralı Galatasaray düşmanını deşifre etmiş oluruz.

Sıra İrfan Aktar denen bunakta

Divan kurulu filan full değişmeli

Üstat müthiş projeleri var ve irticalen konuşabiliyor...

Misal Galatasray Erkek Voleybol takımını Halkbankası ile Kadın Voleybol Takımını da Vakıfbank ile birleştirmeyi teklif etti...

Ada'yı geri alabilmenin yollarını anlattı ve Mecidiyeköy'ün en makul yöntem olan yurda çevirmeyi böylece imar sorununu aşıp yapı kullanımı alınabileceği söyledi...

Kapalı spor salonunu küçültüp bir an önce kemerburgaza geçme yollarından bahsetti...

GSTV'yi kapatacağım dedi...Mağazacılığı devredeceğim şube sayılarını azaltacağım dedi...

Büyükçekmece Arazisini kullanacağım dedi ki bunu 10 senedir ilk defa Işın Çelebi'den sonra ilk dile getirendi v.s...

(y)(y)

Ali Fatinoğlu: "Burası Galatasaray. Galatasaray demek bir bütün demek. Biz hepimiz Galatasaraylıyız. Kim Galatasaray'ı daha iyi yönetecekse o seçilsin dedim. Projelerimin hepsi Galatasaray'ın emrindedir. Ben bir süre kendi işlerime döneceğim."
DeIXQ-fX4AAS-oS.jpg

senin gibi değerli bi gsliyi haketmek için naptık biz reissssssss

Geri
Üst Alt