Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Ağzından yel alsın üstad. Ben Ozan Korkut'un Dursun'dan kesinlikle oy çalacağını düşünüyorum. Ayrıca dün akşamki tanıtım toplantılarında Cengiz başkanın 700 kişi konuğu varmış. Ben umutluyum,umutlu olmamız lazım.
Levent tüzemen adlı dötüm biraz önce dursun itinde 750 kişi var ama Mustafa Başkan'da azdı demişti. Yine mi algı yaratıyor köpek

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yemin ediyorum yarin dursun yerine bildigin bok secilse daha mutlu olurum.

Gozumde bokun degeri dursunun 100 kati.

Bok en azindan peskes cekmez, calip cirpmaz, kulubu rezil etmez, vs.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yemin ediyorum yarin dursun yerine bildigin bok secilse daha mutlu olurum.

Gozumde bokun degeri dursunun 100 kati.

Bok en azindan peskes cekmez, calip cirpmaz, kulubu rezil etmez, vs.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bok aslında hakkı yenen bir şeydir. Boku döktüğün yerde çimen çıkar, dursun olan yerde karin ağrısı. Kısaca boku kiyasladigin için kınıyorum seni .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün günlerden GRİ.

Yine ne anlatıyon yav

Dursun Özbek seçilir ise, G.Saray’lılığımdan nefret ederim. G.Saray liseli kim varsa en ağır bedduaları ederim.

Böyle birşey olmamalı. Olamaz.

levente cok bakmayın kendisi dursundan nemalanan aciz bir genel kurul üyesi fazlası yok

ilk 5-6 sandıktaki yaşlar 100 150 arası fosiller grinin nasıl bir renk oldugunu biliyorlarmı acaba ? şüpheliyim
yaglı surat kendi rengini ezberletmek dansözü o renk giydirip yine ezberletir

Yağlı Surat seçilirse tüm taraftarlık iş ve işlemlerini askıya alır ve bir dahaki genel kurula kadar Galatasaray sevdama ayırdığım zamanı aileme ayırırım, çekemem bu çapsızı....

cengiz show olacak korkut 2 suratina s.ctigim 3.

Off ulan herşey tam düzelicek dedik yine zamanlama harika dinazorlar el attı kulübe tamam şampiyon olduk şimdi işleri bozalım dediler, mehter takımı gibi 1 ileri 2 geri gitmekten kurtulamadık gitti.

Geri
Üst Alt