Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yavsak mucize olup yarin secilmezse, 3 sene sonra yine aday olur mu
Adaylığını bu akşam açıklar haysiyetsiz karaktersiz hain.
Galatasaray'in boş beleş reklamcıları konuşmaya vakti olmadigindandir.Ali FATINOGLU'nu konusan yok
"Galatasarayli! Ali Fatinoglu'nu neden konusmuyorsun?"
- Ali Fatinoglu
Yarsuvat'ın ekmeğini yiyen yardımcısı seçildi ama.Aysal sonrası ekim ayında Duygun Yarsuvat başkan olmuş ve mayısta yine seçime gidilmişti. O zaman yanılmıyorsam şampiyon başkan Duygun Yarsuvat'a tekrar aday olması yönünde telkinlerde bulunulmuştu; kabul etmemişti.
Şimdi yine benzer bir durum var. Mustafa Cengiz olağanüstü seçimde başkan seçildi. Şampiyon oldu. Tekrar aday olmayacağını söyleyen Duygun Yarsuvat'a göreve devam etmesini isteyen kurul bugün de aynı şeyi yapacaktır. Bu kadar başarıya, kenetlenmişliğe, taraftara rağmen Dursun Özbek'i tekrar seçeceklerini sanmıyorum.
4.500 oy kullanılsa neyse 3.000 civarı oy kullanılacak yarın ki rekor katılım denilen geçen seçimde 3.400 küsür oy kullanıldı![]()
Kem küm yapmayıp,oyunu griye basarsan gscyi en iyi şekilde temsil etmiş olacaksın.Acikcasi soylemis olmak icin bir sey soylemektense bilmiyorum demeyi yeglerim , bu tip camia ici dengeleri sezme konusunda amator ve ilgisizim
ben de başta öyle düşünüyordum ama daha sonra dursunun herşey olabileceğini ama rezil olamayacağının farkına vardım. rezil olabilmek için önce adamda karakter ve haysiyet olacak, dursunda bunlar olmadığı için rezil olma ihtimali yok zatenBu Dursun Özbek bı yerden ciddi teminat almasa aday olup daha fazla rezil etmezdi kendisini
Korkuyorum GSC Ailesi.
Ağzından bal damlıyor rengim.Gerekli herşeyi yazdım 4 başlık açtım; her önergemi her savımı uzun uzun izah ettim; kimin kimi desteklediğini yazdım, etki çeperlerinden bahsettim...Sonuç; yarın Mustafa Cengiz Başkan...Buradayım beklerim...
Bu Dursun Özbek bı yerden ciddi teminat almasa aday olup daha fazla rezil etmezdi kendisini
Korkuyorum GSC Ailesi.
Kem küm yapmayıp,oyunu griye basarsan gscyi en iyi şekilde temsil etmiş olacaksın.