Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

yavsak mucize olup yarin secilmezse, 3 sene sonra yine aday olur mu

ölene kadar kurtuluş yok bundan kene gibi yapıştı söküp atman için üyelikten atman gerekiyordu yada ibra etmiyecektin ibra edildiğine göre hiç birşey olmamış gibi devam eder her seçimde aday olur.

Şerefsiz seçimi kaybedince kanallarda Galatasaray aleyhine yorumculuk yapar.

Tarafımızı 1 kere daha belirtmekten 1 beis duymuyorum
CxW0OoSWQAAM0Vu.jpg

Bizim icin hayirlisi neyse o olsun

Bana göre hayirlisi Mustafa cengiz'dir

büyük gün geldi. galatasaray taraftarlığımı 3 yıllığına askıya alacağım gün olabilir eğer o yağlı surat, hıyar turşusu,tipine ettiğimin haini, peşkeşçi zerzavat, ork kafalı mahlukat, hırsız kavas..... seçilirse

Aysal sonrası ekim ayında Duygun Yarsuvat başkan olmuş ve mayısta yine seçime gidilmişti. O zaman yanılmıyorsam şampiyon başkan Duygun Yarsuvat'a tekrar aday olması yönünde telkinlerde bulunulmuştu; kabul etmemişti.

Şimdi yine benzer bir durum var. Mustafa Cengiz olağanüstü seçimde başkan seçildi. Şampiyon oldu. Tekrar aday olmayacağını söyleyen Duygun Yarsuvat'a göreve devam etmesini isteyen kurul bugün de aynı şeyi yapacaktır. Bu kadar başarıya, kenetlenmişliğe, taraftara rağmen Dursun Özbek'i tekrar seçeceklerini sanmıyorum.
Yarsuvat'ın ekmeğini yiyen yardımcısı seçildi ama.

4.500 oy kullanılsa neyse 3.000 civarı oy kullanılacak yarın ki rekor katılım denilen geçen seçimde 3.400 küsür oy kullanıldı :)

Rekor seçim o değil 2011 de aysalın seçildiği seçimdi.Hatta aysal 3 bin oy alıp en çok oy alan başkan olmuştu tarihte.Kullanılan oy toplam 4 bindi.

Bu Dursun Özbek bı yerden ciddi teminat almasa aday olup daha fazla rezil etmezdi kendisini

Korkuyorum GSC Ailesi.

Bu Dursun Özbek bı yerden ciddi teminat almasa aday olup daha fazla rezil etmezdi kendisini

Korkuyorum GSC Ailesi.
ben de başta öyle düşünüyordum ama daha sonra dursunun herşey olabileceğini ama rezil olamayacağının farkına vardım. rezil olabilmek için önce adamda karakter ve haysiyet olacak, dursunda bunlar olmadığı için rezil olma ihtimali yok zaten

Gerekli herşeyi yazdım 4 başlık açtım; her önergemi her savımı uzun uzun izah ettim; kimin kimi desteklediğini yazdım, etki çeperlerinden bahsettim...Sonuç; yarın Mustafa Cengiz Başkan...Buradayım beklerim...
Ağzından bal damlıyor rengim.
Cengiz başkan hak etti.
Onu yalnız bırakmayalım.
Acemi olsa bile hem dürüst hem Galatasarayı seven birisi.

Gscimbom Mobile

Valla bu seçim tamam mı, devam mı seçimi... Umarım kulüp dışarıdaki taraftarın desteğini görüp üyelikleri serbest bırakırlar. Müthiş bir gelir kalemi oluşturur. Bu fırsatı kaçırırlar mı? Tabi ki kaçırırlar, küçük olsun bizim olsun kafası hakim kulüpte :D

Geri
Üst Alt