Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

DeG1S6QWkAA1M4P

Fena alkis koptu

Yasasin GS diyen agzina soksunlar

AHA CENGIZ BASKAN

Başkan Adayı Ozan Korkut: "Bugün iki seçenek var: Biri gayrimenkul projeleri ve tek adamlığa dayanıyor. Biz ise modern, katılımcı bir yönetime sahibiz."

ne diyon

Ozan Korkutun Listesi heyecsn verici . Yine de böyle bir sinerji yakalamisken+ Sampiyon olmusken+ herseyi rayina koymusken, Cengiz hak ediyor 3 seneyi

Aklım almıyor, kulübübatıran içine eden yönetemeyen adamı önce seçimde kaybettirdiler, takım şampiyon oldu şimdi bu başarısız adamı tekrar seçerek ne mesaj verilmek isteniyor. Şampiyonluğun cezası mı kesilecek ve fatih terimin önümü keslmek isteniyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aklım almıyor, kulübübatıran içine eden yönetemeyen adamı önce seçimde kaybettirdiler, takım şampiyon oldu şimdi bu başarısız adamı tekrar seçerek ne mesaj verilmek isteniyor. Şampiyonluğun cezası mı kesilecek ve fatih terimin önümü keslmek isteniyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu işin Terim yanı da var muhakkak ama asıl mesele Lise ve taraftar ayrımını herkesin gözüne sokup taraftara ayar vermek. Siz kimsiniz ki bizim lise arkadaşımızı istemiyorsunuz diyorlar. Mustafa Cengiz bile bu sebeple sık sık liseye yaranmaya çalışmak zorunda kalıyor.

Ozan Korkutun Listesi heyecsn verici . Yine de böyle bir sinerji yakalamisken+ Sampiyon olmusken+ herseyi rayina koymusken, Cengiz hak ediyor 3 seneyi
fatih hocanın kuyusunu 2 günde kazınca hiç bi heyecan vericiliği kalmaz. o puro içmek ve şampanya yudumlamaktan başka halta yaramayan tayfadan bi halt olmaz, vizyonları sözde galatasaraylılıkları koftiden.

Gün nasıl geçecek bilmiyorum. Ofiste bir oraya bir buraya koşturuyorum. Göztepe maçı gününde bile bu kadar stres olmamıştım.

Ozan Korkut ve ekibi çok fırsatçı bir ekipmiş.....Mustafa Cengiz ve ekibi takımı kulübü rayına soktu,dertler azaldı hop koltuğa çökmeye çalışıyorlar,Dursun Özbek'i basında söylendiği gibi o kadar oy alacağını düşünmüyorum 800 bandını geçemez bence

Geri
Üst Alt