Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Başkan Adayı Ozan Korkut: "Bugün iki seçenek var: Biri gayrimenkul projeleri ve tek adamlığa dayanıyor. Biz ise modern, katılımcı bir yönetime sahibiz."

ne diyon
Bu ozan korkuta kanım ısınmadı. Modernlik diyen birini daha tanıyorduk :). Bunların yapacağı iş terimi kovup prandelli falan türevi modern!! birini getirmek olur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben bu Korkut denen herife kıl oldum. Evimdeyim GS lisesi mezunuyum zart zurt etti. Adnan’ın olduğu listeden korkarım. Klüp biraz rayına oturunca aday oldular. Kulağım ağrıyor diye adaylıktan kaçan herife birde iyi demezler mi... nerde hava atma meraklısı ve Galatasaray üzerinden nemalanmak isteyen varsa bu adamın listesinde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Salon dışındaki taraftar grup(ları) varlığını gösteren fotosu olan var mı...

Yok abi yenilen aci aci yenilen niye aday olsun tekrardan. Secilecegine dair duyum aldi

ozan korkut ve ekibi uefaya yapılan sunumun baş aktörü ama ozan korkut cok böbürlendi.tekmeyi yiyecek o yüzden.öyle görünüyor...

Mustafa Cengiz dışında biri seçilirse, hele ki Dursun, o genel kurulun da allah belasını versin

DeG-BfcW0AE2xLt.jpg

DeG-TTEWAAAt-3m.jpg

Başkan Adayı Ozan Korkut'un listesindeki Mete İkiz: "5000'in üzerinde bir katılım bekliyorum."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allahım sen konuyu biliyorsun, amin.

Dursun seçilirse sezonun sevinci benim için sıfırlanır. Mustafa Cengiz'in seçildiği seçimde Dursun Özbek seçilirse bana eyvallah demiştim. Yine öyle sanırım. Bu saatten sonra Dursun Özbek'in başkanlığında bi takımı destekleyemem.

Dursun secilirse forumdaki genel kurul uyeleri ihrac edilsin forumdan

En iyi ihtimal: M.Cengiz
En kötü ihtimal: D.Özbek

O.Korkut olursa o kadar üzülmem.
A.Fatinoglu olursa üzülürüm.

Gri olucak insallah.

Dd_j3pfVwAAH-51.jpg

Galatasaray’a basketbolda Avrupa kupası getirmiş koçu bedavaya 1 sene takımı yönetirim demesine rağmen shopçu yöneticiniz Can Topsakalla operasyon çekip göndermeniz ve yerine liseden dönem arkadaşınız Beşiktaşlı Erman Kunter’i getirmeniz.

Fenerbahçe’yle oynadığımız ve sahada kazandığımız basketbol maçında federasyon görevlisinin ihmali yüzünden Lynetta Kizer’in lisansında oluşan sorundan dolayı sahada kazandığımızı sessiz kalmanız yüzünden masa başında kaybettirmeniz ve adım atmamanız.

Uefa sunumunda oyunculara kestikleri 20 milyon tl cezayı gelir olarak bilançoya kaydedip sonrasında bu cezayı tahsil etmekten vazgeçmeniz ve bilançoda klübü 20 milyon tl zarara uğratmanız.

Riva-Florya arazilerini 1.5-2 milyar tl gelir getirecek diyip yok pahasına peşkeş çekmeniz.

Sözleşmesinin bitimine 5 ay kalmış oyuncuya 2.5 milyon euro ödemeniz ve Almanya’daki takımında 500 bin euro ücret alan oyuncuya 2 milyon euro yıllık ücret ödemeniz.

11000 tl değerindeki bilgisayarın ücretini ödemediğiniz için klübün otobüsünün bağlanması.Futbolculara 7 ay boyunca tek kuruş para ödememeniz.Kadın basket takımına aylarca ödrnmdyen maaşlar ve takımda yaşanan idman boykotları.

Trabzon’un paraya ihtiyacı var diyip bedavaya bırakacakları Cavanda’ya 1.75 milyon euro ödenmesi. Umut Bulut’un gittiği klüpte maaşının çok büyük bölümünün ödenmesi.

Olcan Adın’ın sözleşmesini sorgusuz sualsiz feshedip klübü 11 milyon tl fesih bedeli ödemeye mahkum etmeniz. Transfer evraklarını yetiştiremediğiniz için oynamadan giden Grosskreutz transferi. Sakatlık yüzünden hiç oynayamayan Sighortson.

Sadece 500 bin euro yüzünden sözde futbol dehası kardeşinizin telkinleriyle bonservissiz Moussa Dembele’yi almayıp sözleşmesinin bitimine 10 ay kalan futbolcuya 4.5 milyon euro bonservis verip 2.2 milyon maaş ödemeniz.

Klüpteki işçilerin parasını aylarca ödemeyip menajerlere peşin ödemeler yapmanız. Klübün çek defterini kendi çek defterinizmiş gibi cebinizde gezdirmeniz.

Geri
Üst Alt