Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Sonuçtan kim çıkarsa çıksın, Taraftar etkisinin manevi olarak kabaca % 70-75 civarı;
Ama fiziki ve eylemsel etkinin sadece % 5-10 larda kaldığı, desteklenen adayın çoğunluk ihtiyacı bile yeterli değil, alenen kesinlik için %51 e fark ihtiyacını karşılayamamış olan ve benim açımdan da;
Kaderine terkedilmiş bir kampanyadır...... Bu ne demektir peki...

Perde arkası siyasi ve ayakoyunlarının (Ayak oyunlarından sadece masa başını değil sokağı da kastettiğimi belirtmek isterim.) dengeleri yönlendirmesine izin verilmiş bir seçim yapılıyor.

NOT :
Bu konuda buraya veya İLGİLİ GİBİ GÖRÜNEN başka konu başlıklarına daha fazlası;... MYC sebebi olabileceğinden ..............

İlgili olanlar zaten anlamıştır ne demek istediğimi..... Bu kadar zayıf görünmüyordu hiçkimse halbuki; yoksa gerçekten istemeyip de kazanacak olanı kaybetmemek için sadece top çevirme hamleleri miydi bunlar.... Sadece yazık .....

Adnan Polattan gelecek oylar fazla olacak galiba. İzlediğim röportajlardan öyle anladım yalnız saat 15:00da bitmesi çok kötü oldu

Bugün havada gri kokusu var... Rabbimin izniyle inşallah... Gökyüzü bile GRİ... Mesaj büyük...

Tipini sevdigimin
424f3d9a852145fa0a4a934115a7f1da.jpg

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Bu kadar insan Dursunu istemiyor.
Ne diye daha diretiyor anlamıyorum.
Illa küfür yiyecek.
Artık o zeniti bile geçti millet küfür bile etmiyor görmemezlikten geliyor.

Keşke şöyle 200 oy alıp rezil rüsva olsa.

Gscimbom Mobile

Utanmaz serefsiz hangi yüzle aday oluyorsun hirsiz pc

Yağlı suratını sevdiğim seçilirse kendi adıma da tek bir kuruşluk gelir sağlamam. Bu nursuza oy verenlerin tamamının kafatasını açıp kontrol ettirmek lazım beyin var mı yok mu? Dursun denilen zerzevatın yaptıklarını normal bir vatandaş yapsa utancından sokağa çıkamaz, hatta intihar eder.

Dursun un seçilebileceğini sanmıyorum. O kadar aptal olduğunu düşünmüyorum genel kurulun

dursunu seçer bu mallar demedi demeyin.

aslında hırsızın bırakın secilmeyi hem medya hem kongre önünde rezil edilmesi lazım galatasarayın soydun rezil ettin diye

Dursunun seçilmesi imkansız bence. Oy sayısının artmasını da işini şansa bırakmak istemeyen gerçek Galatasaraylıların M.Cengize oy vererek Dursun`dan komple kurtulmak istediğine veriyorum. Dursun tehlikesi olduğu için bu kadar insanın geldiğini düşünüyorum.

Ozan Korkut'a çok olumsuz bakmıyordum, listesi çok güçlü çünkü. Ama hem kürsü konuşmasında hem GS TV'deki konuşmasında üstüne basa basa liseli olmasından bahsetti. Doğaçlama gibi değil, birilerine mesaj verir gibiydi. Şu an Ozan Korkut için düşüncelerim dünden çok farklı.

Eğer oy verenler 5000'i geçerse Mustafa Cengiz %100 kazanır...

Geri
Üst Alt