Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Bu çocuk kim staddada çok sık görüyorum
DeHiWNfXkAANnHw

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Ulan bazilariniz Hamza hocama laf etmis

Hamza hocam tabii ki Albayrak-Terim kanadinda olacaktir. Bu adamin efsane olmasini engelleyen Ozbek ve yaptigi transferlerdir. Galatasaray zarar gormesin diye konusmadi hocam

İnşallah Mustafa Başkan yeniden seçilecek inanıyoruz buna ...

Tek adamlık istemiyoruz diyen Ozan Korkut ekibinde herkes kendini başkan sanıyordur ondandır :)

Abdürrahim Albayrak: "Başkanımız, son olarak dün akşam UEFA yetkilileriyle bir telekonferans yaptı. Muhtemelen karar bu akşamdan itibaren belli olacak." (TRT Spor)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onlarda seçimi bekliyolar...
Cengizin çaba ve samimiyetini dursun kazanma ihtimalinde gözardı edebilirler diyecem ama. Etmesinler......
Sonuçta etkilenecek olan GS dır..

Mustafa cengiz - Apo - Imparator üçlüsü yıllar süren bir ambargo ile ligin icinden gececektir

SON DAKİKA | Süleyman Rodop’un aldığı duyumlara göre Ozan Korkut’un seçmenlerinde ciddi bölünmeler yaşanıyor. Daha önce Korkut’un paneline katılan üyeler Mustafa Cengiz’in yanına geçtiler.

FLAŞ | Levent Tüzemen: Ozan Korkut'un ekibindekiler ile görüştüm. Mustafa Cengiz şu an önde dedi.

Ozan Korkut'a çok olumsuz bakmıyordum, listesi çok güçlü çünkü. Ama hem kürsü konuşmasında hem GS TV'deki konuşmasında üstüne basa basa liseli olmasından bahsetti. Doğaçlama gibi değil, birilerine mesaj verir gibiydi. Şu an Ozan Korkut için düşüncelerim dünden çok farklı.
Katılıyorum liseli muhabbeti işleri değiştiriyor. Oy kaygısından oradan da birilerini çekme çabasıdır muhtemelen bu vurgu ama yanlış

Ozan Korkut: Kaybeden adaylar kaybetmiş sayılmamalı. Tüm adaylar bir değer.

heralde cengiz onde

hamza hocamizi da imparatorun yardimcisi olarak gormek isteriz

Hamza, Terim'in korkusuna yine Mustafa Cengiz'e oy verir yahu. :asd: Ne diye Dursun'a oy verecek.

Cengiz başkan oy kutlamasında Balotelli bombasını patlatsın

Geri
Üst Alt