Can Çelik
Tecrübeli Üye
- 2 Ocak 2013
- 6.171
- 1.654
- 428
O mantıkla prandelli, tudor filan şampiyon o zaman abshahagagahHocasız şampiyonluk değil o; Kalli...
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O mantıkla prandelli, tudor filan şampiyon o zaman abshahagagahHocasız şampiyonluk değil o; Kalli...
Yazmıştım 1) Mustafa Cengiz - 2) Dursun Özbek - 3) Ozan Korkut - 4) Ali Fatinoğlu ki Fatinoğlu Korkut ile arayı kapattı bence canlı yayınlarla...Cengiz başkanım ondeymis ama yarıştığı kişi Dursun Özbekmis.
Bu duruma oy verenleri kaynar kazana atmalı.
Resmen Avrupada yaşayan seçmenler gibi
Bu mal da beşiktaşlı ama galatasaray üyesi olmak daha avantajlı demek ki...
Hocasız şampiyonluk? Gerets?
Hamza içinden çıkarmış seni belli
Alakası yok tüm takımı kendisi kurdu, transfeleri yaptı, sezon öncesinde köşe yazarlığı yapıyordu sezona ahmet akçan ile girip takımı antrene etti, devreyi kapattı, takımın başında maçlarına çıktı son 8 hafta kala Adnan Polat seçildikten sonra kendisini sonraki sezon heykelini dikip gönderileceklerini duyan Hakan Şükür Kalli'nin ayağını kaydırdı; Perde Arkası başlığına yazdım...Hak yemeyin prandelli tudor kim...Kalli kim...Kalli Bundesliga Şampiyonu olmuş bir taktiksel deha...O mantıkla prandelli, tudor filan şampiyon o zaman abshahagagah
Istikrar (Cengiz)den yanalarh.unsal b.korkmaz e.asik e.penbe v.incefe gorulen sahsiyetler
Adamın hasıdır. Ben de çok severim.Ergün ne müthiş bir adam yav. Futbolcuykende çok severdim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu mal da beşiktaşlı ama galatasaray üyesi olmak daha avantajlı demek ki...
Ondan playboy dışında bir şey olmaz...En son sevgilisi veterinere saldırıyordu baykuş hakları için uzak dursun ekranlardan...Anca boş beleş akmayan kokmayan yorumlar yapıp para cukkalasın...Levent Tüzemen bile bunlara 10 basar o derece ezikler kendilerini geliştirememişler...Emre Aşık nasıl 44 yaşında yaa...Bu arada iyi yorumcu olur
Seçim öncesi dedikodu olmasın diye vekaletle kullanıyodur..Aziz Yildirim Niye katilmadi acaba
Yoo beşiktaşlı zaten düşünmüyorum biliyorum...Emre Aşık'ın Beşiktaşlı olduğunu düşünmene sebep olan şey nedir peki Uğur? Anlatsana biraz![]()