Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Cengiz başkanım ondeymis ama yarıştığı kişi Dursun Özbekmis.

Bu duruma oy verenleri kaynar kazana atmalı.
Resmen Avrupada yaşayan seçmenler gibi
Yazmıştım 1) Mustafa Cengiz - 2) Dursun Özbek - 3) Ozan Korkut - 4) Ali Fatinoğlu ki Fatinoğlu Korkut ile arayı kapattı bence canlı yayınlarla...

Yeni gelecek yönetimin kendi dönemini yoğun şekilde araştırmasından ciddi anlamda endişeleniyor. Bu yüzden Ozan kazanırsa “Sana seçimi ben kazandırdım, o yüzden benimle uğraşma” diyebilmek için destek vermeyi düşünüyor ama bir taraftan da seçimi 3.bitirmeyi egolarına yediremiyor.

Statükonun desteği çoğunluklu olarak Ozan Korkut’a gitti. Statükonun yeni prensi Ozan. Seçimi kaybetse bile onu parlatmaya devam edecekler fakat katılımın yüksek olması Mustafa Cengiz’in elini güçlendirdi.

@gskulis_1905

Parlatma iddiası doğru. Diğer seçimler için hazırlıyorlar şimdiden Ozan’ı. Kazanamazsa bile 2 seçim sonrası garanti olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ergün ne müthiş bir adam yav. Futbolcuykende çok severdim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O mantıkla prandelli, tudor filan şampiyon o zaman abshahagagah

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alakası yok tüm takımı kendisi kurdu, transfeleri yaptı, sezon öncesinde köşe yazarlığı yapıyordu sezona ahmet akçan ile girip takımı antrene etti, devreyi kapattı, takımın başında maçlarına çıktı son 8 hafta kala Adnan Polat seçildikten sonra kendisini sonraki sezon heykelini dikip gönderileceklerini duyan Hakan Şükür Kalli'nin ayağını kaydırdı; Perde Arkası başlığına yazdım...Hak yemeyin prandelli tudor kim...Kalli kim...Kalli Bundesliga Şampiyonu olmuş bir taktiksel deha...

besiktastan_mustafa_cengize_tebrik_mesajiHK.jpg

Emre Aşık nasıl 44 yaşında yaa...Bu arada iyi yorumcu olur
Ondan playboy dışında bir şey olmaz...En son sevgilisi veterinere saldırıyordu baykuş hakları için uzak dursun ekranlardan...Anca boş beleş akmayan kokmayan yorumlar yapıp para cukkalasın...Levent Tüzemen bile bunlara 10 basar o derece ezikler kendilerini geliştirememişler...

Geri
Üst Alt