- 26 Kasım 2012
- 179.368
- 241.609
- 5.688
Dün seninle yarışan
Bugün herkes perişanEkli dosyayı görüntüle 22635
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün seninle yarışan
Bugün herkes perişanEkli dosyayı görüntüle 22635
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dilaltı yerleştirmeye gitmiştir çaktırmadan.
aynen....Ahahahaha harbimi
Şampiyon GALATASARAY yazdırdık
Evet. İhale sürecinde İlk teklifi veren şirket iyi miktar teklif ettiği için övmüştüm. Sonra o şirket teklifi geri çekince o işide yüzüne bulaştırdı işte dursun. Ona takılıyor işte.Sana dursuncumu demek istiyor
Şampiyon GALATASARAY yazdırdık
Altına imzamı attım...Kongre dinozordur vs'dir falan ama takımımla gurur duydum tekrardan... Feneri görüyoruz aziz onca başarısızlığa rağmen yıllardır gitmiyor, karşısında ali koç gibi bir adam var muhtemelen yine gitmeyecek, bir de bizim kongreye bakın.
Öyle sürekli işkembeden sallamakla olmuyor, yeri geldiğinde haklarını teslim etmek lazım.
Devre arasındaki reaksiyonu verebilecek tek bir kulüp yok Türkiye'de.
dursunun oy kullandigi sandiktan cengiz cikmasi niye ilginc ki
Yoo sen haklıymışsın o zaman zira muazzam teklifti ben de burada olsam yazardım aynısını...Evet. İhale sürecinde İlk teklifi veren şirket iyi miktar teklif ettiği için övmüştüm. Sonra o şirket teklifi geri çekince o işide yüzüne bulaştırdı işte dursun. Ona takılıyor işte.
arada çürük yumurtalar olsa da büyük resime baktığımız zaman o konuda gerçekten iyiyiz kulup olarak...Kongre dinozordur vs'dir falan ama takımımla gurur duydum tekrardan... Feneri görüyoruz aziz onca başarısızlığa rağmen yıllardır gitmiyor, karşısında ali koç gibi bir adam var muhtemelen yine gitmeyecek, bir de bizim kongreye bakın.
Öyle sürekli işkembeden sallamakla olmuyor, yeri geldiğinde haklarını teslim etmek lazım.
Devre arasındaki reaksiyonu verebilecek tek bir kulüp yok Türkiye'de.
Bir zahmet şimdiye teknik olarak 3 sandık alması lazımdı...Yağlı surat iyi oy aldı bu sefer
haci sakir kullanmis belliBanyo yapmış gelmiş bu sefer
Bir zahmet şimdiye teknik olarak 3 sandık alması lazımdı...