Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Sarı oy verenler ihraç edilsin ve bizim gibi Galatasaray asiklarina görev verilsin lise de yatmayan 7 gün 24 saat hizmet etmeyen serefsizdir neyim var ki senden başka.

Sana dursuncumu demek istiyor

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık
Evet. İhale sürecinde İlk teklifi veren şirket iyi miktar teklif ettiği için övmüştüm. Sonra o şirket teklifi geri çekince o işide yüzüne bulaştırdı işte dursun. Ona takılıyor işte.

Kongre dinozordur vs'dir falan ama takımımla gurur duydum tekrardan... Feneri görüyoruz aziz onca başarısızlığa rağmen yıllardır gitmiyor, karşısında ali koç gibi bir adam var muhtemelen yine gitmeyecek, bir de bizim kongreye bakın.

Öyle sürekli işkembeden sallamakla olmuyor, yeri geldiğinde haklarını teslim etmek lazım.

Devre arasındaki reaksiyonu verebilecek tek bir kulüp yok Türkiye'de.
Altına imzamı attım...

Evet. İhale sürecinde İlk teklifi veren şirket iyi miktar teklif ettiği için övmüştüm. Sonra o şirket teklifi geri çekince o işide yüzüne bulaştırdı işte dursun. Ona takılıyor işte.
Yoo sen haklıymışsın o zaman zira muazzam teklifti ben de burada olsam yazardım aynısını...

Kongre dinozordur vs'dir falan ama takımımla gurur duydum tekrardan... Feneri görüyoruz aziz onca başarısızlığa rağmen yıllardır gitmiyor, karşısında ali koç gibi bir adam var muhtemelen yine gitmeyecek, bir de bizim kongreye bakın.

Öyle sürekli işkembeden sallamakla olmuyor, yeri geldiğinde haklarını teslim etmek lazım.

Devre arasındaki reaksiyonu verebilecek tek bir kulüp yok Türkiye'de.
arada çürük yumurtalar olsa da büyük resime baktığımız zaman o konuda gerçekten iyiyiz kulup olarak...

Dursunun ne kadar yavsak oldugunu anlamiyormusunuz yav oy kullananlar manyak mi

muhabirler izleyici ile baya baya samımı olmaya basladılar :D

Geri
Üst Alt