Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

Maalesef ulkemizde algi yonetimi ve basinla iliskiler en onemli sey cunku baskanlar hep goz onunde. Burak Elmas'in hareketlerinde bir tutarsizlik olmamasina ve hazirlik & profil anlaminda iyi bir yonetim olmasina ragmen basindaki narratifi kontrol edemedi. Turkiye'de naratif gerceklerden bile onemlidir oysa... Bunun boyle olacagi da tee en basindan o alakasiz bjkli muhabir herifin twitterdan buna atarli yazilar yazip tamamdir burak beni aradi hallettik falan gibi konusmasindan belliymis. Ben o zaman o olayi onemsiz gormustum adamin hadsizligine vermistim ama hadsizin hadsiz oldugunu duyurmak gerekirmis simdi anliyorum.

M.Ozturk malesef benzer basin fiyaskolari yasiyor. Ote yandan Esref Bey hesabi kitledi kacti haberini listesinde $128b buharlastiran herif olmasina ragmen muhalifcesine puskurttu. Bu Tr'de her donem degeri olacak bir yetenek, 2023 secimlerinin bu toplumsal yapiyi degistirecegini hic sanmiyorum.

Esref Bey iyiden iyiye ehven-i ser haline gelmistir benim adima. Kendisine monser sansi diliyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

luis fernandez 6 senedir çalışmıyor yav

2000lerin ortalarında bekliyorduk.

yalan gibi

rudi garciayı tercih etsinler.evet kesinlikle o olmalı,yabancı olursa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ölmüsüz aglayanimiz yok

esref vs metin

adaylara bak cay demle, aciklamalarina bak kulübün ruhuna el fatiha oku.

umarim su zor dönemden (4-5 yil) kayyum falan atanmadan geceriz. sonrasina bakariz. Tek care hala ve hala "SA-TIL-MAK"

baska türlü dönmeyecek bu cark.

Metin Öztürk önceki seçimde çok az oy almıştı. Neye güvenip de giriyor bu yarışa?

Metin balon ama esref kalirsa ciddi ciddi kume dusebiliriz, keremi marcaoyu satip gs adasinda parti verir bu herif liselilere

Terimist olmak butun liselilere ayni gozle bakmak mi demek🤔esref batiracak mi gorecegiz🙂

yav bu kemerburgaz'a floryayı taşıma kafası tam nedir ?

Kemerburgazda mı takımın tesisi yapılacak ? floryada eskidi diye başka bir proje mi - satış mı başka bir şey mi nedir tam bu iki yerin ilişkisi?

Suna bak 3gun sonra secim var, sifir heycan sifir umut var. Dusunun adaylarin agirligini

Geri
Üst Alt