Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.435
- 1.113
Maalesef ulkemizde algi yonetimi ve basinla iliskiler en onemli sey cunku baskanlar hep goz onunde. Burak Elmas'in hareketlerinde bir tutarsizlik olmamasina ve hazirlik & profil anlaminda iyi bir yonetim olmasina ragmen basindaki narratifi kontrol edemedi. Turkiye'de naratif gerceklerden bile onemlidir oysa... Bunun boyle olacagi da tee en basindan o alakasiz bjkli muhabir herifin twitterdan buna atarli yazilar yazip tamamdir burak beni aradi hallettik falan gibi konusmasindan belliymis. Ben o zaman o olayi onemsiz gormustum adamin hadsizligine vermistim ama hadsizin hadsiz oldugunu duyurmak gerekirmis simdi anliyorum.
M.Ozturk malesef benzer basin fiyaskolari yasiyor. Ote yandan Esref Bey hesabi kitledi kacti haberini listesinde $128b buharlastiran herif olmasina ragmen muhalifcesine puskurttu. Bu Tr'de her donem degeri olacak bir yetenek, 2023 secimlerinin bu toplumsal yapiyi degistirecegini hic sanmiyorum.
Esref Bey iyiden iyiye ehven-i ser haline gelmistir benim adima. Kendisine monser sansi diliyorum.
M.Ozturk malesef benzer basin fiyaskolari yasiyor. Ote yandan Esref Bey hesabi kitledi kacti haberini listesinde $128b buharlastiran herif olmasina ragmen muhalifcesine puskurttu. Bu Tr'de her donem degeri olacak bir yetenek, 2023 secimlerinin bu toplumsal yapiyi degistirecegini hic sanmiyorum.
Esref Bey iyiden iyiye ehven-i ser haline gelmistir benim adima. Kendisine monser sansi diliyorum.