Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.556
- 17.719
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2027'de erden timur Galatasaray baskanı olabilir,ali sabancı da işin içinde olacak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aşırı popülist olanın varlık göstermemesi için takip edilmesi gereken seçim bana göre. (ikisi arasında bana göre daha zararlı çıkılacak şahıs ve ekip) Futbol anlamayan adam doğru futbol teknik kadro ve yöneticileriyle anlamasına gerke kalmaz diye düşünüyorum sportif başarı için.Neden takip edileceğini anlamadığım seçimdir adaylardan biri aşırı popülist diğeri futboldan anladığına dair şüphelerim var kısaca komedi gibi bir seçim
O ikili çeteye de iyice uyuz olmaya başladım.Bu Haluk Yürekli'ler falan tedbir alınacak, seçim olmaz diyince kızıp, Galatasaray'a zarar vermeyin, spekülasyon yaratmayın falan diyordu. Böyle bir şey yazdıysa kesin bir sebebi vardır. Divan Başkan Yardımcısı kendisi.
Bunu mu dedi hakikaten yav ? daha dün orta ve uzun vadede Torrent yok demişti - ağzından mı yanlış çıktı acabaEşref Hamamcıoğlu: Orta ve uzun vadeli planlarımızda Torrent vizyonunda bir hoca yok.