Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu adam nerden bilsin ya boyle kumaslari

elegini asmis bir veteran hoca getirir bence hedefsiz devam ederiz lige.

klasik oyunculara direktif veren ama hicbirseye karismayan yabanci hoca profili 5-6 ay sonra tazminatini alip kacar

Kötünün iyisi Eşref Bey olsun bari. Lakin hoca tercihi ne olacak beni düşündürüyor, yabancı istiyor açıklamalarına bakılırsa, gidip saçma sapan bir isim getirmese bari.

Neden takip edileceğini anlamadığım seçimdir adaylardan biri aşırı popülist diğeri futboldan anladığına dair şüphelerim var kısaca komedi gibi bir seçim

Neden takip edileceğini anlamadığım seçimdir adaylardan biri aşırı popülist diğeri futboldan anladığına dair şüphelerim var kısaca komedi gibi bir seçim
Aşırı popülist olanın varlık göstermemesi için takip edilmesi gereken seçim bana göre. (ikisi arasında bana göre daha zararlı çıkılacak şahıs ve ekip) Futbol anlamayan adam doğru futbol teknik kadro ve yöneticileriyle anlamasına gerke kalmaz diye düşünüyorum sportif başarı için.

ama sportfi başarıdan önce ekonomik olarak şu projeler midir artık ne haltsa somut adım görmemiz gerkeen bir başkanlık dönemi benim açımdan.

Sportif olarak dediğin doğru - birbirinden çok farklılık göstermeyebilirler ama her daim temiz başangıç iyidir.

Misal Eşref Hamamcıoğlu'nun TRTSportda şu lafını önemserim "Tüm yönetimde sosyal medya paylaşımı yasak- gerek kuliğ adına gerek kişisel - bu bir bireysel feda olacak bu poizsyonda" .

Kim seçilirse seçilsin 1 yıla kalmaz gider. 4-5 sene bu şekil sürünürüz.

Eşref Hamamcığlu büyük bir ihtimalle seçimi kazanır, benim merak ettiğim herhangi bir projesi bir çalışması var mı? Şimdiye kadar Cenk Ergün ve Yabancı Teknik direktör haricinde hiçbir şey bilmiyoruz

Metin Öztürk ise Mustafa Cengiz ve Burak Elmas yönetimlerini destekleyenlerin tamamının oylarını almadığı sürece başkan olabileceğini sanmıyorum

Seçimi iptal ettirmeye çalışan kim ise "İHRAÇ" edilmesi şarttır bu noktadan sonra bu seçim olmak zorunda.

Bu Haluk Yürekli'ler falan tedbir alınacak, seçim olmaz diyince kızıp, Galatasaray'a zarar vermeyin, spekülasyon yaratmayın falan diyordu. Böyle bir şey yazdıysa kesin bir sebebi vardır. Divan Başkan Yardımcısı kendisi.
O ikili çeteye de iyice uyuz olmaya başladım.

iptal kafası nereden çıktı gene ya bildiğin 48 saat kaldı şurda

kim ne demişte tivitler uçuşuyor gene - 1i yazdı diye hepsi havaya mı yazıyor acaba aman geri kalmamayım etkileşim maximumda tada dad dadadah tribindeler mi?

Eşref Hamamcıoğlu: "Önemli varlıklarımızdan ikisi Mecidiyeköy ve Ada. Mecidiyeköy'deki ince uzun dar otel inşaatımızda 2 seçenek var. Kiralamak veya satmak."
Eşref Hamamcıoğlu: "Şöyle bir hayal satmıyoruz; A, B, C yıldızlarını alacağız, seneye işi koparttık, dünyanın en iyi takımlarından olacağız gibi hayal görmemek lazım. İnce eleyip sık dokuyacağız. Verimli çalışacağız."
Eşref Hamamcıoğlu: "Sportif başarıyı satın almayacağız. Kesinlikle yıldız transferi olmayacak, imkan yok zaten. Gençleşme projesini destekliyorum. Değerini bulmuş genç futbolcuyu almak da var ama önceliğimiz altyapıdan çıkarmak olacak."
Eşref Hamamcıoğlu: "Altyapı ve Scout ekibini bir performans birimine bağlamamız lazım. Kriterler belli olacak."
Eşref Hamamcıoğlu: "Kanada ve Norveç'te altyapıcı 2 takım inceledim. Birisi Rosenborg."
Eşref Hamamcoğlu: "Erden Timur ile görüştük. Basketboldaki yapının devam etmesi konusunda mutabık kaldık. Taç Spor'da da Polat Bengiserp ile görüşüp oranın da devam etmesini isteyeceğiz."
Eşref Hamamcıoğlu: "Galatasaray sportif başarıyı satın almaktan vazgeçmeli. Futbolu gider merkezi değil, gelir merkezi yapmamız gerekiyor. Özkaynaklarımıza dönmeliyiz, kendi yıldızlarımızı yaratmalıyız."
Eşref Hamamcıoğlu: "Riva-Florya-Kemerburgaz bir bütün. Riva'dan 400-600M₺ gelir bekliyoruz. Florya'da yeniden projeye başlayıp Kemerburgaz'a geçmemiz gerekiyor. Florya'dan bir avans alıp Kemerburgaz'a başlamamız gerekiyor."

Hamamcıoğlu: Yönetim kurulumuz hiçbir hoca ile görüşmedi. Ancak bir shortlist yaptık. Bize kontrollü bütçelerle çalışmasını bilen bir hoca lazım.

Yönetim kurulumuz demesi kelime oyunu. Cenk Ergün görüşmeleri yapıyor. Masaya anlaşılan isimler ve maaşları gelecek. Bir karar verilecek.

Hamamcıoğlu: Şu anda yerli hoca düşünmüyoruz. Yabancı hoca düşünüyoruz.

Geri
Üst Alt