Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

eşref kayyum gibi bişey sanırım. btaşın bizden çok borcu var jetsonu alıyor, diğerinin ztn sonsuz parası var, trabzon desen devlet tarafından fund ediliyor bizimki borç var diye nerdeyse kendi çıkıp oynayacak.
altyapı falan diyor da. altyapıyı şuan düzeltip muhteşem hale getirsen bile en erken 5 seneye meyvesini alırsın. bu 5 senede armut toplayacağız herhalde çünkü başarıyı nasıl elde edeceğimizle ilgili herhangi bi fikri yok.üstüne bi de paramız yok diye ağlıyor sürekli ama yabancı hoca istiyor, tamamen çelişkili bir durum. madem menemene talim diyorsun ozaman yerli hoca getir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kayyum için fırsat doğdu sonunda, bu fırsatı asla kaçırmazlar bence.

galatasaray tüm rakipleri karşısında bütün branşlarda iddialı duruma gelmeli. her alanda yine bayraktarlığı öncülüğü yapabilecek kadrolar oluşturulmalı. sponsor gelirleri bu anlamda önemli. şu anda 21 sponsorla hazırız. sponsorluklar bizim güçlü olduğumuz konu.

futbol konusunda da çalışmalarımızı yaptık. ikisi flaş olmak üzere en az 4-5 transferimiz var. 30 nisan'da genel kurulun tercihiyle göreve gelirsek, önümüzdeki hafta biri yerli, biri yabancı olmak üzere iki transferi açıklarız.

metin öztürk

Lise komple esrefe vereceği için bence o yüzden çok rahat hamamson,nasıl olsa kazanırım diye proje vs anlatmiyor

o tivit atmış
bu tivit atmış
Telefon diplomasileri (ne kadar salak bir laftır)
bu bunu demiş
maskeli balolar
operasyon yapılıyorlar

hakikaten tam gerizekalılık - millet tatil erteledi belkide , otel ayarladı istanbul dışından glen vs . 1.5 gün kalmış yaptıkları gündemlere bak.

Hepsine küfür ediyorum - başlayacağım kurulunada üyesinede bilmemnesine de.

Mk bu kadar arkada uğraşan herifler başkan ibrasızlığına çalışırsınız , indirilir başkan , seçim adayını beğenmezsiniz U dönüşleri havası oluşturulur. Kimsenin ağzından somut laf çıkmadan sosyal medya denen ucubelikte her tarafa çekiliyor konu.

Bizim camia uzun süre bir araya gelemeyecek belli oldu. Ne koltukmuş arkadaş oturmaya götü yeten yok , oturmak isteyenlere her engel var .

Özetle bu seçim OLMAZSA esas o zaman krize kriz demek hafif kalır. 1 adır seçim var diye başkan ortada yok TFF olayları oluyor bir şeyler oluyor ortada GS yok - şimdi yok o yok bu .

sinir hastası oldum

Eşref H'nin GSTV yayınını izliyorumda , aklıma takılan bir olay var.

Florya'da taşınmadan sonra Emlak Konut ile işlbirliği ile gyrimenkul değerlendirmesi yapılmalı diyorda, neden Emlak Konut ? Kapı gibi Nef var gayrimenkul projesi yapan devamlı - hemde adamı has GS li belli senelerdir .

O ince detaya takıldım - yüzeyselde bakıyor olabilirim.

Florya'da taşınmadan sonra Emlak Konut ile işlbirliği ile gyrimenkul değerlendirmesi yapılmalı diyorda, neden Emlak Konut ? Kapı gibi Nef var gayrimenkul projesi yapan devamlı - hemde adamı has GS li belli senelerdir .

böyle demiş be

1651158326974.png

Florya'daki arsa durumu sorunu yüzünden. DÖ ile yapılan anlaşmada tarla gözüken arsaya imar çıkarmışlar. Geri alınca tekrar eski haline dönmüş. -Eski yönetim satın alırken aksini söylemişti- . Başka bir firma ile yaparsak arsa yanlış bilmiyorsam 1/3 küçülüyor. Ayrıca Emlak Konut 'un emsali yükselteceğini söylüyorlar.

Evet Eşref bunu devam ettirecek %50-%50 pay ile yapılıp Florya'dan beklenilen GS'ye gelecek para 3-3.5 milyar Tl civarı dedi projede. Riva'dan da borçlar düşüldükten sonra sanırım burada Emlak konuta floryanın geri alınmasındaki kalan borçtan falan bahsediyor 400-600 milyon Tl direk bize gelecek bir gelir varmış bu paranın bir kısmıyla Florya'nın tamamının alınabileceği yada sanırım Kemerburgaz'ın inşaatına başlana bileceğini söyledi.

Florya'daki arsa durumu sorunu yüzünden. DÖ ile yapılan anlaşmada tarla gözüken arsaya imar çıkarmışlar. Geri alınca tekrar eski haline dönmüş. -Eski yönetim satın alırken aksini söylemişti- . Başka bir firma ile yaparsak arsa yanlış bilmiyorsam 1/3 küçülüyor. Ayrıca Emlak Konut 'un emsali yükselteceğini söylüyorlar.

Hee anlaşıldı, ben zannediyorum tekrar kazanılan mevcut bir arazimiz var orası projelendirilecek - Emlak Konutun büyük bir parsele sahip olduğunu bilmiyordum.

Tamam o zaman el mahkum büyük çapta proje yapılacaksa ortak olmak zorundasın. yoksa kendi projenin ederini yaparsın , verimli olur mu olmaz mı bilinmez.

Florya'da yanlış bilmiyorsam bir sürü suit/otel havasında genelde çalışan kesimden öğrenciye kadar kira sistemli büyük sayılacak komplekler var. Olabilir öyle bir şey. Nasıl ortaklık gelir paylaşımı olur ama dikkat edilmeli %100. Sırf konut değil ticari oluşabilecek alanların kira paylaşımı vesairesi cabası ... ufak ufak bile desen damlaya damlaya göl olur mantığında bakmakta lazım bu devirde.

İnce hesap gerektiren bir paylaşım olur o proje anlaşması olur ise.

Geri
Üst Alt