Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 7.996
- 8.328
- 2.368
Gelecek sezon Torrent le devam etmeyi düşünmüyoruz demek istiyor.Bunu mu dedi hakikaten yav ? daha dün orta ve uzun vadede Torrent yok demişti - ağzından mı yanlış çıktı acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek sezon Torrent le devam etmeyi düşünmüyoruz demek istiyor.Bunu mu dedi hakikaten yav ? daha dün orta ve uzun vadede Torrent yok demişti - ağzından mı yanlış çıktı acaba
Sezon sonuna kadar Sayın Torrent kalıyormuş. Bize maliyetini incelemeden gönderemeyiz dedi. Gönderecek belli ki. Kelime oyunları var şu an.Bunu mu dedi hakikaten yav ? daha dün orta ve uzun vadede Torrent yok demişti - ağzından mı yanlış çıktı acaba
tmm yav ben yanlış okumuşum - dedim m.ö gibi çelşen açıklama mı yaptı bir an.Gelecek sezon Torrent le devam etmeyi düşünmüyoruz demek istiyor.
Beklenen o zaten ve hakta vermiyor değilim, belli noktaya kadar bir kamp görsün hoca öyle sakız gibi atılmamalı diyordum ama son zamanlarda kadroya almamalar , yedeklerdekiler ve ortadaki oyun her ne kadar puan almış olsada ite kaka alınmış galibiyetler fark olması gereken yerde. o nedenle 10 takla bile atsa olmaz gibime geliyor.Sezon sonuna kadar Sayın Torrent kalıyormuş. Bize maliyetini incelemeden gönderemeyiz dedi. Gönderecek belli ki. Kelime oyunları var şu an.
göreceli yav , yerli TD ye genelde nolcak 2 -3 milyon verirsin tazminatı postalarsın gözüylede bakılıyor taraftar özelinde. yerli yabancı farketmez tek önemli olan doğru sözleşme ve yani 5 - 6 ay sonra yollarım korkusuyla iş yapmama. özetle geçiçi çözüm bakımından olmaması lazım en azından 2 sezon için.Seneye yerli hocayla devam eden takım 1 adım önde olur eşref dayı ,yabancı Hocalı her takım dezavantajdir bu lig için
YuooooSeneye yerli hocayla devam eden takım 1 adım önde olur eşref dayı ,yabancı Hocalı her takım dezavantajdir bu lig için
Altyapıya çok önem vereceğini her yerde söylüyor gerçekleştirir de umarım.Lucescu'nun örneğini verdi bu arada. İyi hoca ile ortalama kadroda iş yapabilecek bir takım planı var.
Tecrübeli, yabancı, altyapıya önem veren ve kadrodan verim alabilen dedi.Ne diyor yabancı mi getirecekmis
Bize gecmis olsun o halde. Gelecek sezon ekibi takip etmeye gerek yok. Ranyeriyi falan getirirler.Tecrübeli, yabancı, altyapıya önem veren ve kadrodan verim alabilen dedi.
Garcia diye ümit edelim. Derwall ve Lucescu-2001 örneği verdi. Derwall 57, Lucescu 55 yaşındaymış.Bize gecmis olsun o halde. Gelecek sezon ekibi takip etmeye gerek yok. Ranyeriyi falan getirirler.
niye olacak. koskoca galatasarayın başkanı olunca şöhret ve tanınırlığı çok yüksek olacak. sonuçta çoğu insanın tanımadığı biriEsref gun asiri sovdurecek kendisine baskan oldugu sure boyunca.
Herif gsyi underdog takim olarak goruyor ciddi ciddi.
Umrunda dahi degil gs ms niye aday oldu acaba sodekso eşref
Açıklamalarını dinlediğimde kafamda Favre, Rudi Garcia ve Bielsa(tam emin değilim.) isimleri geliyor yani anlattığı profil bu tarz bir profil gibi geliyor.Garcia diye ümit edelim. Derwall ve Lucescu-2001 örneği verdi. Derwall 57, Lucescu 55 yaşındaymış.
Bielsa imkansız garciadır olsa olsa bence.Açıklamalarını dinlediğimde kafamda Favre, Rudi Garcia ve Bielsa(tam emin değilim.) isimleri geliyor yani anlattığı profil bu tarz bir profil gibi geliyor.