Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

Bunu mu dedi hakikaten yav ? daha dün orta ve uzun vadede Torrent yok demişti - ağzından mı yanlış çıktı acaba
Sezon sonuna kadar Sayın Torrent kalıyormuş. Bize maliyetini incelemeden gönderemeyiz dedi. Gönderecek belli ki. Kelime oyunları var şu an.

Lucescu'nun örneğini verdi bu arada. İyi hoca ile ortalama kadroda iş yapabilecek bir takım planı var.

Sezon sonuna kadar Sayın Torrent kalıyormuş. Bize maliyetini incelemeden gönderemeyiz dedi. Gönderecek belli ki. Kelime oyunları var şu an.
Beklenen o zaten ve hakta vermiyor değilim, belli noktaya kadar bir kamp görsün hoca öyle sakız gibi atılmamalı diyordum ama son zamanlarda kadroya almamalar , yedeklerdekiler ve ortadaki oyun her ne kadar puan almış olsada ite kaka alınmış galibiyetler fark olması gereken yerde. o nedenle 10 takla bile atsa olmaz gibime geliyor.

kelime oyunları var evet ama aslında olmamalı - 48 saat var seçime , tek demeleri gerkeen tatili planı 2 saat - 1 gece erteleyin oy atın öyle gidin demekten başka bir şy dememeleri lazım artık.

zorlama çaba gibi görünür açıkçası.

Seneye yerli hocayla devam eden takım 1 adım önde olur eşref dayı ,yabancı Hocalı her takım dezavantajdir bu lig için

Seneye yerli hocayla devam eden takım 1 adım önde olur eşref dayı ,yabancı Hocalı her takım dezavantajdir bu lig için
göreceli yav , yerli TD ye genelde nolcak 2 -3 milyon verirsin tazminatı postalarsın gözüylede bakılıyor taraftar özelinde. yerli yabancı farketmez tek önemli olan doğru sözleşme ve yani 5 - 6 ay sonra yollarım korkusuyla iş yapmama. özetle geçiçi çözüm bakımından olmaması lazım en azından 2 sezon için.

ugandali bile olsa oynattığı oyun göze biraz hitap ediyorsa - oyuncularda bir kıpranma yaratmışsa yerli yabancı bana göre farketmez(daha doğrusu farketmemeli)

yabancı olacaksada -ve tabii kabul ederse 1+1 tarzı bir şey olması lazım. yani ilk sezonunda şampiyonluk yaşarsa tamm sonraki seçime adar devam etsin mantığı olmalı bana göre ama kabul ettirmek bir o kadar zordur o işi.

Metin bey ile yayına çıkmayı teklif etti yarın için.

Esref gun asiri sovdurecek kendisine baskan oldugu sure boyunca.

Herif gsyi underdog takim olarak goruyor ciddi ciddi.

Umrunda dahi degil gs ms niye aday oldu acaba sodekso eşref

Esref gun asiri sovdurecek kendisine baskan oldugu sure boyunca.

Herif gsyi underdog takim olarak goruyor ciddi ciddi.

Umrunda dahi degil gs ms niye aday oldu acaba sodekso eşref
niye olacak. koskoca galatasarayın başkanı olunca şöhret ve tanınırlığı çok yüksek olacak. sonuçta çoğu insanın tanımadığı biri

Geri
Üst Alt