Olağanüstü Seçim İptal Olmayacak

Cevap: Olağanüstü seçim iptal oldu iddiası

bazilari burda polatci olmus.acaba diyorum bunlar gercek galatasaraylimi yoksa angutmu?

Seçim olacak..Medya abartıyor.

Sedat Doğan açıklama yaptı.

Galatasaray'da başkan adayı Ünal Aysal'ın listesinde bulunan avukat Sedat Doğan ise, İrfan Aktar'ın açıklamalarını teyit ederken, "Seçim kararı yönetimin ibrasızlığından dolayı olmadı. Yönetim kurulu seçim kararı aldığı için seçim yapılacak. Zaten Türkiye'de yönetim kurulunun aldığı kararları iptal edecek kurum yok. Galatasaray'a bildirilen karar tebliğidir. Seçim aynı tarih yapılacak" dedi.

Buda Divan Kurulun Resmi sitedeki bildirisi

Zira, 07-14 Mayıs 2011 günlü olağanüstü genel kurul toplantısı kararının, genel kurulun 27.03.2011 tarihli kararına dayanılarak değil, Yönetim Kurulunun Tüzüğün 25’nci maddesi 3’ncü bendine istinaden alındığı tespit edildi.

İş bu TUTANAK, 14 Nisan 2011 günü birlikte tanzim ve imza edildi.

gençler 0-3 ibb dk 25 ohannesburg

Vay Arkadaş ya Ortadoğu'ya döndük resmen... Yazıklar olsun!

yalçın dümer dağıldı beyler :D :D

biraz destek atın hepten delirtelim.

aynı haberi paylaşıyor, millet altına yorumları döşüyor kaynaklarla sinirlenip siliyor bir daha koyuyor. gene yazıyor millet, ne çok kanun bilen varmış diyor, galatasaray.org'u kaynak verip kapak oldu diyen çocuğa sinirleniyor falan.

gelin eğlence var :D

bazilarina türkce dersi verelim

Kongrede yaşlı bi amca çıkıp istifa etmeleri için 30 dk gidin görüşün demişti. Onu yapacaktı Polat. Adnan Sezgin hayırlı olsun:)

Burada kimsenin Adnan Polati destekledigini sanmiyorum,ama saygisizliga gerek yok,öyle veya böyle Polat dönemi bitti.

Futbol_5 Galatasaray1905

İrfan Aktar, "15 gün önce mahkemenin almış olduğu kararın kulübe tebliğidir. Seçim konusunda herhangi bir sakınca yok.

İrfan Aktar: Alınan karar uygulanacak, seçim yapılacaktır..

renkdaslar ben bazilarinin neden polati destekledigini buldum.(bedava biletciler)

Geri
Üst Alt