Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklanan projeler ve söylemler, yönetici kadrosuyla falan seçim şu şekilde sonuçlanırsa Galatasaray genel kurulunun ne kadar Galatasaray menfaatinden uzak hareket ettiğini gösterir.
dediğin gibi menfaat değil

üye olarak nerelere giderim ederim, şahsi pozisyonlar , GSnin her şeyi benim/bizim kalsın mantalitesi hakim Eşref tarafında - elitist diyerek yorumluyorlar (aslında tam anlamı o değil ama). Çok yanlış bakış açısı.

Yani anlamıyorum. Arsa var arazi var - yatıyor. Eşrefin ben o SporCity falan reel bulmuyorum floryada nedenide şu , adam beyoğlunda türkü barlar var burdaki yeri temizlicez diyerek her işte minimum maliyetle maksimum efor bekliyor. Para harcamadan hedeflenen geliri bekliyor . Burası çok ters.

3 yıl geçer Kemerburgaz yeni florya olur tertemiz - Eşref'e ziyaret yasağı gelsin.. Toprak kayması dedi herif ya dün - inşaat sektöründen 1 kişiye bile danışmadığı çok açık

Omuzcu vizyonsuzu secmemeliler. Tek hedefi pilates olan hamamci

Dursundan nefret ederim ama
Erden timur
Cemal özgörkey
Mueat özkay
Tuncer hunca
Ali gürsoy
Ali yüce
Vs. Iyi isimler

Riva projesi hiçbir işe yaramadı demek çok yanlış bir düşünce.

2016 yılında 327 milyon dolar borcumuz vardı.Borcu sabit bile tutsak ki çok zor, 5.5 milyar tl yapıyor.3 milyar tl bir kar ettik o dönem dolar

borçlarımızı kapattığım için ve hala 150 villamız var ki ederi en az 2 milyar tl.Toplam 5 milyar tl gibi bir avantaj sağlamış oluyor proje.300 milyon

dolar ediyor, orayı direk satsak bunun yarısını ancak elde edebilirdik.
Borcumuz Unal Aysal tarafindan %70'i TL olacak sekilde yeniden yapilandirilmisti. Bugun halen bu kadar borcumuz varsa Adnan Polat'tan sonra en buyuk sorumlu Dursun Ozbek'tir.

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacan olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlık için yarışan Dursun Özbek'in listesinde yer alan Cemal Özgörkey, çalışma arkadaşları Gürkan Eliçin, Levent Yaz ve Evrim Timur ile Columbus Projesi'nin detaylarını açıkladı.

Columbus Projesi'nden 3 yıl sonunda 500 milyon dolar
Dursun Özbek'in de katılım gösterdiği toplantıda Columbus Projesi'nden 3 yıl sonunda 500 milyon dolarlık değer yaratılacağı, kârlılığın da yıllık 30-35 milyon dolar olacağı ifade edildi. Columbus Projesi, Galatasaray'ın şirketlerini bir çatı altında toplamayı hedefliyor.

Columbus Danışma Kurulu'nda Coca Cola Türkiye Ceo'su Burak Başarır ve Anadolu Grubu Tarım Enerji Sanayi Grup Başkanı Demir Şarman yer alacak.

#Colomb

Genel kurul saat kaçta başlayacak?

Ona göre hazırlığımı yapayım.

@Hasan Çam üstat erden timurunn bahsettiği fon dolar üzerinden mi olacak yoksa tl üzerinden mi?
TL dolar ve enflasyon karşısında urfa asfaltına dusmus dondurma gibi eriyor az bucuk para kaldırcaz projelerden uf olmasın sonra.
Bir de bu fonlar yurtdışı şirketlerini mi kapsayacak yoksa yerel şirketleri mi bilgin var mı?

Eşref Hamamcıoğlu: "Benim hayalim yabancı bir teknik direktörle çalışmak" (TRT Spor)

@Hasan Çam üstat erden timurunn bahsettiği fon dolar üzerinden mi olacak yoksa tl üzerinden mi?
TL dolar ve enflasyon karşısında urfa asfaltına dusmus dondurma gibi eriyor az bucuk para kaldırcaz projelerden uf olmasın sonra.
Bir de bu fonlar yurtdışı şirketlerini mi kapsayacak yoksa yerel şirketleri mi bilgin var mı?
Bu tarz bir soru bir yerde geldi ama cevap vermeyi unuttu sanırım, verdiyse de ben hatırlamıyorum. Fon dediğimiz şey zaten paranın değerinin korunmasını amaçlar. Hisse senetleri, tahviller, dövize geçiş, ülke konjonktürü gibi risklere karşı korunması sağlanır. Bankadaki model gibi düşünebilirsin. Ancak iyi takip edilmesi şart, bizim kulüpte bankacı üye çok. Bir zahmet takibini yapsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt