Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eşref Hamamcıoğlu:

"Sosyal medyadaki paralı hesaplar, trol hesaplar algı yaratmaya çalışıyor. Sahiplerinin lehine, bizim aleyhimize... Ama Galatasaray camiası sağduyuludur, geçmişi değerlendirecektir."

Başkanlığa adaylığını koymuş Esref bey kendi lasmanında yapacakları projelerden daha çok karşı tarafı projelerini küçük görmeden başka bir sunum yapmaması üzücü benim bu konuşmalardan tiksindiğim bazı detaylarda var örneğin erden timurun projesinin birine bu projeyi yapmaları için oradaki bazı ağaçları kesmeleri gerekir buna karşı çıkarım diye söylemi var. Bu kadar ince düşünen bir insanın cenazede gs başkanına da aynı nezakette davranış sergilemesini beklerdim ve daha da önemlisi gs etik değerleri öne sürerek kendini haklı göstermesi de tuzu biberi gs değerleri bu tartışmayı kim olursa olsun böyle kamuoyu önünde dile getirmeyen kendi aramızda çözüme ulaştırdığımız yerdir benim bildiğim gs değerleri bunu gerektirir. Bunlar bile Eşref Hamamcıoğlundan tiksinmeme yetti...

Yarın Dursun seçilse de devir işlemlerine başlasak

Yapabilen var, yapabildigini düsünen var. Schmidt hocami kaptirdik ama ..
kadrona uygun hoca da var reis... pas posesyon oynayan birini getirsek ilk diyeceği şey stoperleri satmayın olur üstüne de tonla topcu ister
ayağı iyi bir kaleci
2 tane sağlam pasör os
1 tane pm kanat
sırtı dönük istasyon olabilen geriye gelip top dağıtacak bir fv

bize stoperleri sattırıp bana hucumcu alın kardeşim diyecek bir fw lazım

kadrona uygun hoca da var reis... pas posesyon oynayan birini getirsek ilk diyeceği şey stoperleri satmayın olur üstüne de tonla topcu ister
ayağı iyi bir kaleci
2 tane sağlam pasör os
1 tane pm kanat

fatih-terim.gif

ayağı iyi bir kaleci
2 tane sağlam pasör os
1 tane pm kanat

Bize net lazim olan 3 mevki var. 2 dedigin gibi os bir tanr forvet bana göre. Kanatlar yunus + kerem mecburi kuraldan dolayi. Ama yarmolenko gibi bir kanat forvet tipi ek olarak frna olmaz.

Yinede o 2 os + 1 forvet öncr alinmali

Bunlar bambaşka bir şeye evrildi. Tüm inşaat sektörünü topladılar. Üstüne Sabancı CEO'su falan.

öztürk ve özbek olmasa benimsenecek bir kadro cidden. galiba hiçbirinde özbekteki para yok(40-45m euro kefaret verecek kadar)" abilik" yapmak ona düşüyor bu yüzden .d
yoksa bu isimlerin özbek altında toplanması zor.

Ha bir de Dursun bu kadar kalifiye adam toparlayacaktı madem neden öztürkü listesine aldı yaw? koltukların yarısını verdi falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt