Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öztürk ve özbek olmasa benimsenecek bir kadro cidden. galiba hiçbirinde özbekteki para yok(40-45m euro kefaret verecek kadar)" abilik" yapmak ona düşüyor bu yüzden .d
yoksa bu isimlerin özbek altında toplanması zor.

Ha bir de Dursun bu kadar kalifiye adam toparlayacaktı madem neden öztürkü listesine aldı yaw? koltukların yarısını verdi falan
Bunlari dursun topladigini sanmiyorum, yoksa dedigin gibi metin öztürkün arkadaslarini neden toplasin?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

erden timur bloomberghtdeki yayında dursunun 800m tl vereceğini söyledi yönetim kurulundaki isimler de para koyacakmış
orayı hızlı geçti ama 800mtl +ykdakiler mi olacak yoksa yknın koyacağı para da 800mtl içinde mi?

Eşref Hamamcıoğlu:

"Sosyal medyadaki paralı hesaplar, trol hesaplar algı yaratmaya çalışıyor. Sahiplerinin lehine, bizim aleyhimize... "

isim yazmasa - Burak Elmas demeci derdim. Laf ettiği tarafın aynı şeklinde konuşuyor, davranıyor...

valla o grup insanın adayı Eşref Hamamcıoğlu olmamalıymış - hiç hemde hiç icraat, başarı ile ilgili ışık vermiyor. Üyelerin kullanımına açılacak tesisler ama herp ilk cümlesi.

Edit: pardon...ilk cümlesi ben müteahhit değilim.

Seçimi kim kazanırsa kazansın kazanan Galatasaray olsun.Kazanan taraf bence fark atmayacak..
en güzel temenni bu ..

ama inşallah belli bir fark olur umarım. çünkü konuşulan işlerde genel kurulun onayına sunulacak çok şey var - yakın oy sayısı oralarda sıkıntıya yansır.

en az %65 e %35 kim kazanacksa rahat iş yapabileceği ortam oluşur.

en güzel temenni bu ..

ama inşallah belli bir fark olur umarım. çünkü konuşulan işlerde genel kurulun onayına sunulacak çok şey var - yakın oy sayısı oralarda sıkıntıya yansır.

en az %65 e %35 kim kazanacksa rahat iş yapabileceği ortam oluşur.
Hangi ankete baksak Dursun önde ama oyu kullananlar biz değiliz.Eşref'i seven üyeler çok ve geçen sene az bi farkla kaybetti seçimi.Bence üyelerin Erden'e tecrübesinden dolayı pek güvenleri yok.Eğer Eşref açıklamalarında net olsaydı planı projesini açıklasaydı bence kazanırdı.Sürekli Dursun'a laf atması kendini üyelerden soğutabilir.Bence kıyasıya bi yarış geçecek..

Hangi ankete baksak Dursun önde ama oyu kullananlar biz değiliz.Eşref'i seven üyeler çok ve geçen sene az bi farkla kaybetti seçimi.Bence üyelerin Erden'e tecrübesinden dolayı pek güvenleri yok.Eğer Eşref açıklamalarında net olsaydı planı projesini açıklasaydı bence kazanırdı.Sürekli Dursun'a laf atması kendini üyelerden soğutabilir.Bence kıyasıya bi yarış geçecek..

o tabii ki hep diyorum lise kafası farklı - benim sayfgım olan bir mantalite lüse kültürü AMA hani Eşrtef Hamamcıoğlu için Elitist deniyro ya , üyelere liselere diğer konulardan belki daha fazla önem veriyor kafası. O kesim çok tehlikeli işte - tıpkı Dursun'un zamanında yaptığı işlere dahil olan / o tür düşüncesi olan , koltuk kovalayan kesim gibi.

Mutlaka abartı fark olmayacaktır ama tatsız muhabbetlerin çoğalmasına neden olabilir. Orada da sportif kısmı geliyor , başarı ve güzel oyun varsa çok öne çıkmaz. Haa orda gene sallantıda bir sezon görünürse Burak Elmas dönemindeki hallerimizi mumla ararız.

o tabii ki hep diyorum lise kafası farklı - benim sayfgım olan bir mantalite lüse kültürü AMA hani Eşrtef Hamamcıoğlu için Elitist deniyro ya , üyelere liselere diğer konulardan belki daha fazla önem veriyor kafası. O kesim çok tehlikeli işte - tıpkı Dursun'un zamanında yaptığı işlere dahil olan / o tür düşüncesi olan , koltuk kovalayan kesim gibi.

Mutlaka abartı fark olmayacaktır ama tatsız muhabbetlerin çoğalmasına neden olabilir. Orada da sportif kısmı geliyor , başarı ve güzel oyun varsa çok öne çıkmaz. Haa orda gene sallantıda bir sezon görünürse Burak Elmas dönemindeki hallerimizi mumla ararız.
Aynen reis tehlikeliler ama yapacak bi şey yok taraftarlar olarak oy kullanamıyoruz.İnşallah Galatasaray için iyi olur işler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt