- 21 Ocak 2010
- 72.574
- 51.042
- 5.003
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Agk kimi destekliyor acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır + bir şey yok. Hep bildiğimiz şeyler. Boş boş konuşmak için konuşuyorlar.Her iki adayda son gun 3-4 kanala konusmak icin randevu sozu vermis, yani bugun daha cok goruruz bu haberleri.
Ayni seyleri tekrarlayip duruyorlar. Ben boyle kotu bir secim oncesi hatirlamiyorum vallah Galatasaray'da.Hayır + bir şey yok. Hep bildiğimiz şeyler. Boş boş konuşmak için konuşuyorlar.
En azından Dursun girdi devreye. Yoksa daha da rezil olacaktı Eşref-MetinAyni seyleri tekrarlayip duruyorlar. Ben boyle kotu bir secim oncesi hatirlamiyorum vallah Galatasaray'da.
Dursun da hayal satiyor. Listesi guzel ama Dursun kendisi fail. Sahtekar Giresunlular'dan uzak durmaliydik ama kulupte dogru duzgun aday yok.En azından Dursun girdi devreye. Yoksa daha da rezil olacaktı Eşref-Metin![]()
Adnan Polat aday olsa keşke. Çok severim o herifi.Dursun da hayal satiyor. Listesi guzel ama Dursun kendisi fail. Sahtekar Giresunlular'dan uzak durmaliydik ama kulupte dogru duzgun aday yok.
yeni bir ızdırap başlayacak renktaşYarın bu ızdırap bitiyor.
Hadi canım vallahi bu beni heyecanlandırdı tam istediğim profil bir hoca.
O fon risksiz yada minimum riskli yatırım portföylerinde değerlendirilecek şekilde olacakmış enflasyon dan korunması için. Ajans 1905 yayınında detaylı anlattı o sistemi@Hasan Çam üstat erden timurunn bahsettiği fon dolar üzerinden mi olacak yoksa tl üzerinden mi?
TL dolar ve enflasyon karşısında urfa asfaltına dusmus dondurma gibi eriyor az bucuk para kaldırcaz projelerden uf olmasın sonra.
Bir de bu fonlar yurtdışı şirketlerini mi kapsayacak yoksa yerel şirketleri mi bilgin var mı?
Hep eski denenmis isimler yav. En iyisi satilsin bu kulupAdnan Polat aday olsa keşke. Çok severim o herifi.
bloombergde detaylı anlatmamıştı vakit bulunca bakıcam hoca sağolO fon risksiz yada minimum riskli yatırım portföylerinde değerlendirilecek şekilde olacakmış enflasyon dan korunması için. Ajans 1905 yayınında detaylı anlattı o sistemi
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yarın buralar yanacak yanacak
Daha önce de konuştuk diye hatırlıyorum bu konuyla ilgiliHep eski denenmis isimler yav. En iyisi satilsin bu kulup![]()
Nope. Makama saygisizlik. Dünde lanli konusmus mevcut baskans. Kendisine aynilari yapilsa ne derbu omuz mevzusunu fazla abartmadık mı