Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.032
- 95.089
- 4.978
beyaz oluyorBeyaz oylar ne oluyor knk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyaz oluyorBeyaz oylar ne oluyor knk
Hicbir fikrim yok. Normal sartlarda cuzdan sallayan bi sonradan görmenin kazanmaması lzm. Utançtır Galatasaray icin bu durum. Fakat şartlar normal dğl ne yazık ki.
Biri açıklasın şunu yavBeyaz oy o sandikta cok oy alana mı gidiyor
Colombus peojesi dursuna gecti yanlizeşref başkanımın columbus projesi ile milyarları kasaya sokacağını unutmayalım
Yok başkan Eşref diyor ama listeyi beğenmeyenler listeyi değiştirip beyaz atıyor.Beyaz oy o sandikta cok oy alana mı gidiyor
adaylardan birine oy verip yönetimi kendileri yazıyorlar bildiğim kadarıylaBeyaz oy o sandikta cok oy alana mı gidiyor
Eşref babam usbye kopyalamış raat olColombus peojesi dursuna gecti yanliz
o proje cemal beyle birlikte dursun tarafına geçti.eşref başkanımın columbus projesi ile milyarları kasaya sokacağını unutmayalım
eşref paşa başka proje bulurColombus peojesi dursuna gecti yanliz
Mahkemeye verilir olm xdEşref babam usbye kopyalamış raat ol
Bu dediklerinizi ne ile yapacaksınız diye sormuşlardı cüzdanını sallamıştı diye biliyorum.Bu cüzdan muhabbeti ne? Kaçırdım ben.
Biri açıklasın şunu yav
Başkana kimi yazarsa onu. Beyaz oyla kazanırsa liste değişikliği gerekebilir, emin değilim. Eşref daha iyi konuşuyor diye onu yazmışlardır.Biri açıklasın şunu yav
Bu dediklerinizi ne ile yapacaksınız diye sormuşlardı cüzdanını sallamıştı diye biliyorum.