Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.397
- 47.941
- 4.933
Coğu gecersiz oluyor zaten, açık cek misali beyaz verip geciyorlar sen doldur diyeVay işsizler

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Coğu gecersiz oluyor zaten, açık cek misali beyaz verip geciyorlar sen doldur diyeVay işsizler

Olağanüstü seçim olduğu için 2 sene sonra olması lazım değil mi seçimin. Gerçi Eşref başkan ile 2 sene sonra süper lige çıkma mücadelesi veriyor oluruz muhtemelen.
para almaya alışan emir almaya da alışır. Seni yatırır döverim hamsi kafadursun'un cüzdanına ihtiyacımız var
Aleni bir şekilde mühürsüz Dursun oyları ekleniyor. Bunu görmemek için kör olmak lazım...
O kanaldakiler ve kanala çıkan spor yorumcuları alayı dursunun köpeği. Yani sanırım emir öyle gelmiş kendilerineasporun o Galatasaray muhabiri olan febeli herif adını unuttum ulan hadi hiçbir tutturduğun transfer yok bide üyelerin nabzını tuttuk Dursun kesin kazanır dedi onu da tutturamadı mal herif
Üzerine gitti babası kongre üyesi GSTV spikeri bir bayan ile evlendi.Daha da haber alamiyorsa bıraksın bu işi.asporun o Galatasaray muhabiri olan febeli herif adını unuttum ulan hadi hiçbir tutturduğun transfer yok bide üyelerin nabzını tuttuk Dursun kesin kazanır dedi onu da tutturamadı mal herif
aslında aday olmak istemiyor deniyordu ama kazanırsın diye ikna ettiler herhaldedursun kötü şöhretini temize çekmek için gelmek istedi belli ki ama onu bile başaramadı. çok kötü bir çatı aday bulmuşlar.
desene dursun baştan kaybetmiş seçimiasporun o Galatasaray muhabiri olan febeli herif adını unuttum ulan hadi hiçbir tutturduğun transfer yok bide üyelerin nabzını tuttuk Dursun kesin kazanır dedi onu da tutturamadı mal herif
Yeni adını kutlarım.
cemal özgörkey bile aynı kadroyla aday olsaydı kazanırdı bu eşrefe karşı.aslında aday olmak istemiyor deniyordu ama kazanırsın diye ikna ettiler herhalde
bir yenilgi daha yaşattılar otelci başkanıma