Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.499
- 5.105
- 373
eşref domalbus projesi ile yoga kanalı kurup borcu kapacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay işsizlerBeyaz oy nedir?
Oy veren üyeler, başkan adaylarının listesindeki yönetici adaylarını çıkarmak isterse, kendi istedikleri yönetici adaylarını beyaz kağıda yazabiliyor. Ancak yönetim kurulunu değiştirdikleri başkan adayı her kimse; verilen oy, o adayın hanesine yazılıyor. Beyaz oy hazırlayan üyeler, 44 kişilik kurul listesini tek tek yazmak zorunda.
Evet.Dursun mu?
beyaz mı attın rtaşBeyaz pusula, adayım sensin ama listen bir boka yaramıyor demek. Dolayısıyla hamamcıoğlu lehine daha fazla beyaz var
Palavra projesi mieşref paşa başka proje bulur
şüphemiz yok
Mali durumu nasil duzelteceksin demisler. Cuzdan cikarip sallamis. Daha kötüsü bu hareketi alkislamislarBu cüzdan muhabbeti ne? Kaçırdım ben.
kendisine nohutlu pilav projesini öneriyorum. camia artık değişime gitmelieşref paşa başka proje bulur
şüphemiz yok
İnsan üşenir 44 tane adamı tek tek yazmaya yav.Beyaz oy nedir?
Oy veren üyeler, başkan adaylarının listesindeki yönetici adaylarını çıkarmak isterse, kendi istedikleri yönetici adaylarını beyaz kağıda yazabiliyor. Ancak yönetim kurulunu değiştirdikleri başkan adayı her kimse; verilen oy, o adayın hanesine yazılıyor. Beyaz oy hazırlayan üyeler, 44 kişilik kurul listesini tek tek yazmak zorunda.
Olur mu ya yönetim kurulu için verdim Eşref başkanabeyaz mı attın rtaş
1 farkla eşref kazanırsa forum halkı bu msjı unutmaz rengim!!Olur mu ya yönetim kurulu için verdim Eşref başkana
Beraberlikte seçim yine mahkemelik olur. Onlara da heyecan lazımAspor'da beraberlik de olabilir diyor.Haftaya bir seçim daha olurmuş o şekilde.