Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.419
- 20.803
- 2.233
Erden Timur kazanirsa insallah baskete 1 - 2 milyon butce ayarlatir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek başkan olacaksa kesinlikle çıkıp açıklama yapmasın, bir basın sözcüsü seçsin kendine. Zaten taraftar ile arası limoni iyice işleri kötüye çevirmesinEsref sandigimdan daha akilli. Canli yayinda 15 yasindaki cocuk bile Dursun'u gömer.
Seneye takım bütçesini 3,5-4 milyon dolar seviyesine çıkaracaklarmış. Kulüp ile mi yoksa tek başına mı bilmiyorum ama. DÖ ile konuşmuştur, Hamamcıoğlu kısmı soru işareti.Erden Timur kazanirsa insallah baskete 1 - 2 milyon butce ayarlatir.
Bu sene 2.5 diyelim, 2.5 yerine 3.5 olsa ve fazlalik olan 1 milyonu tamamen Sertac'a versek bu sene FIBA kupasini ve ligi %100 almistik. 1 milyon o kadar fark yaratiyor.Seneye takım bütçesini 3,5-4 milyon dolar seviyesine çıkaracaklarmış. Kulüp ile mi yoksa tek başına mı bilmiyorum ama. DÖ ile konuşmuştur, Hamamcıoğlu kısmı soru işareti.
Dursun Özbek başkan olacaksa kesinlikle çıkıp açıklama yapmasın, bir basın sözcüsü seçsin kendine. Zaten taraftar ile arası limoni iyice işleri kötüye çevirmesin
Eşref Hamamcıoğlu nun seçilmesini hiç ama hiç istemiyorum, hiç sevdiğim birisi değil ama ne yalan söyleyeyim Adnan Öztürk, Ünal Aysal ve İnan Kıraç onun yanındaysa kazanması çok zor olmaz
Adnan bey de Erden Timur u kafes dövüşüne davet edebilir
tek umut verici olay projelerle erden timurun ilgilenecek olması. dursun tek başına o işlerin başında olsaydı zerre güvenmezdim şahsenEşref Hamamcıoğlu nu sevmiyorum ama bir yandan da bu arazilerin satışlarını Dursun Özbek e bırakmamak lazım, hiç güvenmiyorum o konuda
Gerçekten çok güzel konuşuyor ya umarım uzun süre kulübümüz bünyesinde bir şekilde yer bulur.Temennim başkanlık gibi daha üst bir konumda olması tabii.Çok mütevazi bir adammış Erden Bey. Adamın dibi. Net fikrimdir.
Adnan öztürk gibi gereksiz konuşan faydasızlar olduğu sürece çok uzun sürmez kulüpteki varlığı.Gerçekten çok güzel konuşuyor ya umarım uzun süre kulübümüz bünyesinde bir şekilde yer bulur.Temennim başkanlık gibi daha üst bir konumda olması tabii.
bizim fosiller kıskançlıkla bu güzide adamı yemeye kalkışabilir. şu genel kurul yapısını biraz daha gençleştirebilseydik keşkeGerçekten çok güzel konuşuyor ya umarım uzun süre kulübümüz bünyesinde bir şekilde yer bulur.Temennim başkanlık gibi daha üst bir konumda olması tabii.