Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur kazanirsa insallah baskete 1 - 2 milyon butce ayarlatir.

Esref sandigimdan daha akilli. Canli yayinda 15 yasindaki cocuk bile Dursun'u gömer.
Dursun Özbek başkan olacaksa kesinlikle çıkıp açıklama yapmasın, bir basın sözcüsü seçsin kendine. Zaten taraftar ile arası limoni iyice işleri kötüye çevirmesin

Eşref Hamamcıoğlu nun seçilmesini hiç ama hiç istemiyorum, hiç sevdiğim birisi değil ama ne yalan söyleyeyim Adnan Öztürk, Ünal Aysal ve İnan Kıraç onun yanındaysa kazanması çok zor olmaz

Eşref Hamamcıoğlu nu sevmiyorum ama bir yandan da bu arazilerin satışlarını Dursun Özbek e bırakmamak lazım, hiç güvenmiyorum o konuda

Seneye takım bütçesini 3,5-4 milyon dolar seviyesine çıkaracaklarmış. Kulüp ile mi yoksa tek başına mı bilmiyorum ama. DÖ ile konuşmuştur, Hamamcıoğlu kısmı soru işareti.
Bu sene 2.5 diyelim, 2.5 yerine 3.5 olsa ve fazlalik olan 1 milyonu tamamen Sertac'a versek bu sene FIBA kupasini ve ligi %100 almistik. 1 milyon o kadar fark yaratiyor.
Yine de 4 milyon olacagini sanmiyorum. Ismi gecen yerliler cok kotu

3,5 milyonu akilli kullanirsan rahat sampiyon olursun CL'de. Lenovo Tenerife'in toplam brüt bütcesi 7,2 milyonmus bu sene. Ordan belki 5 milyon oyunculari gidiyorsa, ve bunun vergiside var desek, zaten 3 milyon net kadro bütceleri anca vardir. Manresanin toplam bütcesi 3 milyon € bile degilmis. Ludwigsburgun'ki Almanya'daki haberlere göre 5 milyon brüt civari. Ordan yarisi anca oyunculara gidiyordur. Holonun 2 sene önce toplam bütcesi 5 milyon dolarmis. Yani bu sene Yari Final yapan takimlarin bütceleri fazla sayilmaz.

Pistiolise 3-3,5 luk bütce verseler o kupayi alabilir gibi geliyor bana.

Dursun Özbek başkan olacaksa kesinlikle çıkıp açıklama yapmasın, bir basın sözcüsü seçsin kendine. Zaten taraftar ile arası limoni iyice işleri kötüye çevirmesin

Eşref Hamamcıoğlu nun seçilmesini hiç ama hiç istemiyorum, hiç sevdiğim birisi değil ama ne yalan söyleyeyim Adnan Öztürk, Ünal Aysal ve İnan Kıraç onun yanındaysa kazanması çok zor olmaz

Ben Esref'i ne severim ne desteklerim, hatta Divan Kurulu Baskanligi süresinde genel kurullarda isine gelen konusmacilara karismayip isine gelmeyen konusmacilari susturmaya calismasindan dolayi ayri bir nefret duyuyorum.

Ama Dursun nefretim bambaska bir boyutta. Atiyorum babam bile olsa desteklemeyecegim biri olurdu. Keske daha iyi adaylar ciksaydi, ucuruma dogru sürüklenen takimi ucurumdan asagi atacak ikisinden kim secilirse secilsin. Öyle bir konuma geldim ki kulübe kayyum atansin daha iyi olur diyecegim neredeyse.

1654273809250.webp

Eşref Hamamcıoğlu nu sevmiyorum ama bir yandan da bu arazilerin satışlarını Dursun Özbek e bırakmamak lazım, hiç güvenmiyorum o konuda
tek umut verici olay projelerle erden timurun ilgilenecek olması. dursun tek başına o işlerin başında olsaydı zerre güvenmezdim şahsen

Bizim camiadaki en overrated adam adnan öztürktür, giyiminden kuşamından tipinden mi etkileniyor insanlar anlamadım. Grip oldum, başım ağrıdı diye kaç kez kaçmadı mı bu adam yahu. Yabancı sınırını savunmuş bir adam. Bunun ve eşrefin düzgün transfer vs yapacağını, sportif başarıyı düşüneceklerine zerre inanmıyorum ki ilk söulemleri de bunu doğruluyor.

Gerçekten çok güzel konuşuyor ya umarım uzun süre kulübümüz bünyesinde bir şekilde yer bulur.Temennim başkanlık gibi daha üst bir konumda olması tabii.
bizim fosiller kıskançlıkla bu güzide adamı yemeye kalkışabilir. şu genel kurul yapısını biraz daha gençleştirebilseydik keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt