Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre Eşref seçilirse Elmas'ın yarım bıraktığını başarır ve kulübü küme düşürür. Bakın dikkat edin sadece takımı küme düşürür demiyorum kulübü de küme düşürür. Yahu insanlar nasıl bu adama destek olabiliyorlar anlamıyorum. Neymiş Adnan Öztürk ve Kıraç arkalarındaymış, bana şu güne kadar bu adamların kulübe 1 gramlık faydasını gösterin Allah aşkına. Biz perde arkasında olalım yönetimi başkalarına bırakalım cebimizden 5 kuruş para çıkmasın, sorumluluk almaya geldiği zamanda hemen tüyelim.

Dursun Özbek de belki çok kaliteli adam değil tecrübe ettik onu da tamam ama en azından ekibinde sağlam ve taşın altına eline sokacak adamlar var. Ben Erden Timur'un bu projeleri yapabileceğine yürekten inanıyorum. Artık farklı isimlere yönelme zamanı geldi. 60 yıldır perde arkasından birtakım kararlarla kulübü yönetmeye çalışan Türkiye'nin sayılı zenginlerinden olmasına rağmen cebinden 5 kuruş para veremeyen tiplerden tiksindim artık, yeter.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tek umut verici olay projelerle erden timurun ilgilenecek olması. dursun tek başına o işlerin başında olsaydı zerre güvenmezdim şahsen
Tabii ki Erden Timur ın olması beni de mutlu ediyor, son senelerde Galatasaray ın o büyük abileri ortalıkta yokken Erden Timur elini taşın altına koydu hem de yönetimlerden bağımsız olarak. Transferlerde, sponsorluklarda göğüs sponsorluğu stad isim sponsorluğu hatta doğrudan Basketbol şubesinde elinden geleni fazlasıyla yaptı

Ben Esref'i ne severim ne desteklerim, hatta Divan Kurulu Baskanligi süresinde genel kurullarda isine gelen konusmacilara karismayip isine gelmeyen konusmacilari susturmaya calismasindan dolayi ayri bir nefret duyuyorum.

Ama Dursun nefretim bambaska bir boyutta. Atiyorum babam bile olsa desteklemeyecegim biri olurdu. Keske daha iyi adaylar ciksaydi, ucuruma dogru sürüklenen takimi ucurumdan asagi atacak ikisinden kim secilirse secilsin. Öyle bir konuma geldim ki kulübe kayyum atansin daha iyi olur diyecegim neredeyse.
Maalesef benim için de aşağı yukarı benzer durumlar, her iki adayı da desteklemem bir yanda Adnan Öztürk diğer yanda Erden Timur gibi isimler aktif şekilde rol alırsa belki onlar işi yürütebilir yoksa dediğin gibi ikisinin de seçilmesini istemem

Kalabalıkmış.
1654276600168.webp

Şampiyonluk sözü verdi. Burada mı konuşalım, konusunu açayım mı?

eed önemli ve somut şeyler görürüz balon laflar ve populizm yerine umarım

Galatasaray'da 11 Haziran'da gerçekleştirilecek kongre öncesinde Dursun Özbek ve Metin Öztürk, Özbek başkanlığında birleşme kararı aldı. İlk olarak Metin Öztürk'e teşekkür eden Özbek "Metin Öztürk, bu yolda beraber yürümeyi kabul etti. Kendisine bir teşekkürü borç bilirim. Benim bir tane amacım var, o da Galatasaray'ı mali açıdan sürdürülebilir, her branşta rekabet eden bir spor kulübü haline getirmek. Bu sadece benim değil, her Galatasaray taraftarının çocuğuna, torununa borcu. Galatasaray'ın geleceğini belirleyecek çok önemli günlerden geçiyoruz. Kulübümüzün dertleri çok büyük ama biz zoru gördük diye boyun eğecek değiliz. Çünkü Galatasaray'ın şanlı tarihinde en zor anlarda bile mücadele etmek var." dedi.

Dursun Özbek: "Galatasaray kulübü 2023 yılında, Cumhuriyetimizin 100. yılında tüm branşlarda en çok kupayı alan spor kulübü olacak."

Dursun Özbek: "Benim bir tane amacım var. O da Galatasaray'ı mali açıdan güçlü, sürdürülebilir sportif başarıya sahip, her branşta rekabet eden bir spor kulübü haline getirmek."

Rahmetli M.Cengizin ilk seçildiğinde Dursuna karşıt olanların sayesinde seçilmişti, genç üyelerin tepki oyları sonucu Cengizin başkanlık için önünün açıldığı vs konuşuluyordu. O kesim şu an kime oy verecek acaba? Eşrefe de hiç sıcak bakmıyorum ama Dursun'u tekrar başkan görmek daha beter olur

Ulen şu yüzüncü yıl kafasını aldınız ali koçtan satıyorsunuz ... yazıktır ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt